Fatih Terim'le yollar ayrıldı
Galatasay Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantının ardından Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı.
Fatih Terim'le yollar ayrıldı
Galatasay Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantının ardından Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı.
--G.Saray yönetimi, oy birliği ile Terim'in görevine son verdi.. Nedeni ise G.Saray yönetimini tanımamadığı ve yönetimde Adnan Nas ile Ebru Köksal'ın Terim'in gitmesi için başını çeken ekibin; "Bir hoca nasıl başkanın telefonunu açmaz.. Kimse Galatasaray Başkanı'ndan büyük değil" dedikleri öğrenildi.
--- Fatih Terim'in Milli Takımı çalıştırmasından rahatsız olmalarının yanısıra son tavrı ile Ünal Aysal'a büyük saygısızlık ettiği görüşünde olmaları Fatih Terim ile yol ayrımına gitmede fitili ateşledi. Başkan Aysal'ın konuyu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısına dile getirdi ve Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi.
Depremin Sonucu !!! Demiroren Besiktas'i mahvetti simdi sira Galatasaray'da.![]()
İlk adaylar, Manchester City'i Premier Lig şampiyonu yapan Mancini, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan Di Matteo, bir dönem Chelsea'yi çalıştıran Ranieri ve geçtiğimiz yıl Bayern Münih'i Şampiyonlşar Ligi ve Bundesliga'da şampiyon yapan Jupp Heynckes ilk geçen isimler oldu.
Başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu kısa süre içerisinde teknik adam sıkıntısına son vermesi bekleniyor...
Galatasaray Yönetim Kurulu, Fatih Terim ile sözleşmesini uzatmayıp yollarını ayırması üzerine Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. :49: Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız" dedi.
--Kulislerde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fatih Terim’e Hiddink’e verilen
yıllık 6 milyon euro gibi bir rakam önerdiği konuşuluyor.
Konu zekı62 tarafından (24-09-2013 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Terim TFF masaya oturuyor!..
Hiç şaşırmadım zaten bekleniyordu.
Adamı çok yıpratdılar ya bence en doğru kararı almış.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri