REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cimbom Fatih Terim ile Yollarını Ayırdı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cimbom Fatih Terim ile Yollarını Ayırdı

Fatih Terim'le yollar ayrıldı
    Galatasay Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantının ardından Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Galatasaray "da DEPREM

--G.Saray yönetimi, oy birliği ile Terim'in görevine son verdi.. Nedeni ise G.Saray yönetimini tanımamadığı ve yönetimde Adnan Nas ile Ebru Köksal'ın Terim'in gitmesi için başını çeken ekibin; "Bir hoca nasıl başkanın telefonunu açmaz.. Kimse Galatasaray Başkanı'ndan büyük değil" dedikleri öğrenildi.

--- Fatih Terim'in Milli Takımı çalıştırmasından rahatsız olmalarının yanısıra son tavrı ile Ünal Aysal'a büyük saygısızlık ettiği görüşünde olmaları Fatih Terim ile yol ayrımına gitmede fitili ateşledi. Başkan Aysal'ın konuyu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısına dile getirdi ve Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Depremin Sonucu !!! Demiroren Besiktas'i mahvetti simdi sira Galatasaray'da.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping İlk adaylar

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    --G.Saray yönetimi, oy birliği ile Terim'in görevine son verdi.. Nedeni ise G.Saray yönetimini tanımamadığı ve yönetimde Adnan Nas ile Ebru Köksal'ın Terim'in gitmesi için başını çeken ekibin; "Bir hoca nasıl başkanın telefonunu açmaz.. Kimse Galatasaray Başkanı'ndan büyük değil" dedikleri öğrenildi.

--- Fatih Terim'in Milli Takımı çalıştırmasından rahatsız olmalarının yanısıra son tavrı ile Ünal Aysal'a büyük saygısızlık ettiği görüşünde olmaları Fatih Terim ile yol ayrımına gitmede fitili ateşledi. Başkan Aysal'ın konuyu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısına dile getirdi ve Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi.

İlk adaylar, Manchester City'i Premier Lig şampiyonu yapan Mancini, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan Di Matteo, bir dönem Chelsea'yi çalıştıran Ranieri ve geçtiğimiz yıl Bayern Münih'i Şampiyonlşar Ligi ve Bundesliga'da şampiyon yapan Jupp Heynckes ilk geçen isimler oldu.

Başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu kısa süre içerisinde teknik adam sıkıntısına son vermesi bekleniyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Terim TFF masaya oturuyor!..

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Galatasaray Yönetim Kurulu, Fatih Terim ile sözleşmesini uzatmayıp yollarını ayırması üzerine Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. :49: Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız" dedi.

--Kulislerde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fatih Terim’e Hiddink’e verilen
    yıllık 6 milyon euro gibi bir rakam önerdiği konuşuluyor.
    Konu zekı62 tarafından (24-09-2013 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Terim TFF masaya oturuyor!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç şaşırmadım zaten bekleniyordu.
    Adamı çok yıpratdılar ya bence en doğru kararı almış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiç şaşırmadım zaten bekleniyordu.
    Adamı çok yıpratdılar ya bence en doğru kararı almış.
    Terimi bir nevi kovdular terim istifa etmedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Terimi bir nevi kovdular terim istifa etmedi
    Üstad kovdular demeyelimde anlaşarak ayrıldı diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstad kovdular demeyelimde anlaşarak ayrıldı diyelim
    KOvmuşlar malesef unal aysala ters cevaplar veriyormuş anlaşarak ayrıldı diye bir sitede olay geçmiyorki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart KOvmuşlar malesef

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KOvmuşlar malesef unal aysala ters cevaplar veriyormuş anlaşarak ayrıldı diye bir sitede olay geçmiyorki
    :45:KOvmuşlar malesef

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri