Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
39 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cimbom Fatih Terim ile Yollarını Ayırdı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fatih terim gitti diye karaları bağlayan salya sümük ağlamaklı sürüyle insan görüyorum çevremde,televizyonlarda,sitelerde.....bu yalaka sürüsü suçluyuda bulmuş,koca galatasarayın başkanı ünal aysalmış suçlu ve hatalı olan...ne yapacaktı ünal aysal fatih terimin ayaklarınamı kapanacaktı....bu ülkede asıl mağdur olanlar haksızlığa uğrayanlar suçlu muamelesi görüyor,eleştirilmesi suçlanması gerekenler kahraman ilan ediliyor..buda yıllardır sportif başarılarda bir arpa boyu yol gidememizin tek nedenidir...adam okar pofpoflanıyorki kendi başkanını bile takmıyor telefonlarına çıkmıyor,gs başkanına eleman muamelesi yapıyor,kim başkan kim maaşlı antrenör belli deyil...fatih terimin başkana yönelik yapmış olduğu hal ve tavırları bir başka yerli veya yabancı antrenör çeyreğini yapsa idi..inananın adamın anasını öpyen kalmazdı...sen galatasarayın mukaveleli maaşlı antrönerisin senin ne işin var milli takımın kampında...madem milli takım için yanıp tutuşuyorsun bas istifanı basgit...işin içinde cinlik var,işin içinde kahpelik var...ünal aysal fatih terime secde etmeyince hoca pabucun pahalı olduğunu görüp hemen popoyu demirörenin yanına attı...başkan sana 2 yıllık sözleşme önerip mukavele yapmanı istediği halde niçin 1 yıl olması için ısrar ettiği anlattıklarımla örtüşüyor..fatih terim istiyor galatasarayda başkanın yetkileri onda olsun,başkan ve yöneticiler onun yanlışını eksiğini gördüğünde ses çıkarması,floryayı babasının ona bıraktığı çiftlik gibi yönetsin,yalaka ve tırsaki basınımız medyamızın ittirmesi vede kaktırmasıyla zaten şampiyonluk çantada keklik,avrupada iki ileri bir geri gittimi bu araba gel ***fim gel....ünal başkanı tebrik ediyorum...böyle burnundan kıl aldırmayan kendini dev aynasının karşısından ayırmayan fatih terime haddini bildirip biletini kestiği için teşekkür ederim...nasılsa fatih terim milli takımdaki başarısızlıktan sonra yine galatasarayın kapısını çalar..yıllarca yaptığı bu deyilmi....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fünal başkanı tebrik ediyorum...böyle burnundan kıl aldırmayan kendini dev aynasının karşısından ayırmayan fatih terime haddini bildirip biletini kestiği için teşekkür ederim...nasılsa fatih terim milli takımdaki başarısızlıktan sonra yine galatasarayın kapısını çalar..yıllarca yaptığı bu deyilmi....
    Kusura bakma ama sana katılmıyorum! 2 yıl önce küme düşme durumuna gelen takımı kimse istemezken fatih terimin peşinde koşan aysaldır. 2 yıl içinde aynı takıma 2 lig şampiyonluğu 2 süper kupa ve yine bir ilk olan emirates cup'ı kazandırmıştır. aysal fırsatçıdır ve bir gün oda defolup gidecektir.

Her kötü sonuçta önce terim suçlanıyor fakat sahada nerdeyse geçen yıl oynayan futbolcuların tamamı var, aynı kadro 2-3 değişiklikle sahad yer alıyor. terim suçluda futbolcular suçsuzmu? başta sneijder olmak üzere sahada boş boş geçen bir çok oyunucu var. ben alınacak 2 mahlubiyetten sonraki yorumları bekliyorum.
    Konu A.Bozoğlu tarafından (27-09-2013 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kusura bakma ama sana katılmıyorum! 2 yıl önce küme düşme durumuna gelen takımı kimse istemezken fatih terimin peşinde koşan aysaldır. 2 yıl içinde aynı takıma 2 lig şampiyonluğu 2 süper kupa ve yine bir ilk olan emirates cup'ı kazandırmıştır. aysal fırsatçıdır ve bir gün oda defolup gidecektir.

Her kötü sonuçta önce terim suçlanıyor fakat sahada nerdeyse geçen yıl oynayan futbolcuların tamamı var, aynı kadro 2-3 değişiklikle sahad yer alıyor. terim suçluda futbolcular suçsuzmu? başta sneijder olmak üzere sahada boş boş geçen bir çok oyunucu var. ben alınacak 2 mahlubiyetten sonraki yorumları bekliyorum.

aynen. kazanırken iyide kaybederken mi kötü. hem daha ligin başı. fatih terimin kredisi herkesten fazla olmalı. iki üç gündür takip ediyorum işler iyi gitmiyor. yeni gelecek olan hoca iki maç kaybederse o zaman işler daha da zora girer.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri