aynen. kazanırken iyide kaybederken mi kötü. hem daha ligin başı. fatih terimin kredisi herkesten fazla olmalı. iki üç gündür takip ediyorum işler iyi gitmiyor. yeni gelecek olan hoca iki maç kaybederse o zaman işler daha da zora girer.

Teşekkur: 0
Kusura bakma ama sana katılmıyorum! 2 yıl önce küme düşme durumuna gelen takımı kimse istemezken fatih terimin peşinde koşan aysaldır. 2 yıl içinde aynı takıma 2 lig şampiyonluğu 2 süper kupa ve yine bir ilk olan emirates cup'ı kazandırmıştır. aysal fırsatçıdır ve bir gün oda defolup gidecektir.
Her kötü sonuçta önce terim suçlanıyor fakat sahada nerdeyse geçen yıl oynayan futbolcuların tamamı var, aynı kadro 2-3 değişiklikle sahad yer alıyor. terim suçluda futbolcular suçsuzmu? başta sneijder olmak üzere sahada boş boş geçen bir çok oyunucu var. ben alınacak 2 mahlubiyetten sonraki yorumları bekliyorum.
aynen. kazanırken iyide kaybederken mi kötü. hem daha ligin başı. fatih terimin kredisi herkesten fazla olmalı. iki üç gündür takip ediyorum işler iyi gitmiyor. yeni gelecek olan hoca iki maç kaybederse o zaman işler daha da zora girer.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)