Teþekkur: 0
Beðeni: 0
erim'in yardýmcýlarý Hasan Þaþ, Ümit Davala ve Taffarel, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah idmanýna çýkmayarak kendi aralarýnda bir toplantý gerçekleþtirdi. Golcü oyuncu Burak Yýlmaz da bu toplantýya katýldýðý için idmanýn ilk yarým saatini kaçýrdý. Ýdmanda takýmýn baþýnda kondisyoner Scoot Piri yer aldý.
GÖZYAÞLARIYLA VEDALAÞTILAR
Toplantý sonrasýnda Hasan Þaþ ve Ümit Davala gözyaþlarý içinde futbolcular ile vedalaþtý. Taffarel'in son kararý henüz bilinmiyor... Yaþananlar ile ilgili olarak ilerleyen saatlerde resmi siteden açýklama yapýlmasý bekleniyor.
Fatih Terim'e yakýnlýklarýyla bilinen masör Uður Durul, idari direktör Þükrü Hanedan ve Florya Metin Oktay Tesisleri müdürü Fahri Yýlmaz da kendi istekleriyle görevlerinden ayrýlmaya karar verdi. Bu arada ABD'li kondisyoner Scott Piri'nin de görevinden ayrýlmasýna kesin gözüyle bakýlýyor.
komutan kaçtý herkes kaçýyor ...hani bunlarýn gs likleri tartýþýlmazdý..![]()
Galatasaray idmanýnda olay var!
Fatih Terim ile yollarýn ayrýlmasýndan sonra gerçekleþtirilen ilk idmanda Eboue ile Sneijder arasýnda gerginlik yaþandý.
Hiçbir antrenörün takýmýn baþýnda olmadýðý idman sýrasýnda Galatasaraylý futbolcular son derece gergin gözükürken önce Sneijder ile Eboue tartýþtý.
Ýkili sakinleþtirilirken, bazý futbolcular da Sneijder'e basýnda çýkan haberler nedeniyle tepki gösterdi.
en azýndan bu sezon sonu gidebilirdi
olan oldu þimdi kim gelecek önemli olan o
Erman Toroðlu
"Pazar günü saat 12.00'de bir haber geldi ki, o an olayýn bittiði andýr. Televizyonda bunu söyledim ve de bana yalanlama gelmedi." diyerek þöyle devam etti:
"GENEL MÜDÜR SENÝ ARADI, CEVAP VERMEZSEN KOVULURSUN"
"Perþembe günü Galatasaray Baþkaný Ünal Aysal, Fatih Terim'i telefonla arýyor, Fatih Terim cevap vermiyor. Aradan 20-25 dakika geçiyor, Ünal Aysal bir daha arýyor, Fatih Terim telefona yine çýkmýyor. Ünal Aysal'ýn aramasýnýn sebebi ise antrenmana gelip Beþiktaþ maçý öncesi moral vermek, futbolcularla sohbet etmek ve o maçýn özel primini Fatih Hocaya söylemek. Ünal Aysal'a iki defa cevap vermediði için, baþkan ardýndan Fatih Terim'e mesaj çekiyor. Mesaja da cevap gelmiyor. Bildiðiniz gibi son maçta Galatasaray, Beþiktaþ'ý 2-1 yeniyor. Maçtan sonra da Ünal Aysal kendi internet sitesinden bir mesaj yayýnlýyor.
Maçý kazanan futbolcularýma teþekkür ederim. Yani teknik heyete teþekkür etmiyor. Bu olayda bardaðý taþýran son damla oldu.
bir daha aradý cevap vermedim ve de mesaj atýyor ona da cevap vermiyor. Ne olur? Gönderirler seni. Genel Müdür seni aradý, gideceksin veya cevap vereceksin. Vermessen kovulursun":45:
bayram kardeþim her Galatasaraylý senin gibi düþünmüyor taraftar neredeyse %50 %50 ayrýlmýþ durumda bu sezon Gaziantepi zor yendik ardýndan bursanýn elinden zor kurtulduk ardýndan eses ardýndan kendi sahamýzda antalya ile beraberliði zor saðladýk ardýndan r.madritten yenilen 6 gol birçok taraftar artýk yeter defolup gitsinler diyordu.ardýndan baþkan açýklama yaptý 48 saat içinde termle 2 yýllýk anlaþma için bir açýklama yapacaðýz dedi sayýn terimin koca kulübün baþkanýn telefonuna dahi çýkmaya tenezzül etmemesi ardýndan federasyon baþkanýnýn terimin bize 1+3 yýllýk sözü var demesi sayýn terimin mayýsý bekleyin demesi gibi birçok konular var sayýn terimin dediði gibi asl olan galatasaraysa bu galatasarayýn baþkanýda seçilmiþ baþkan olan sayýn Aysal ise nezaketende olsa telefona çýkmasý gerekirdi eðer sayýn terim sayýn aysalýn eleman sözüne kýrýlýyorsa o kulüpte maaþlý olan herkes elemandýr
asl olan galatasaraysa herkes GALATASARAY kulübünün elemanýdýr.:45:
Kusura bakma ama sana katýlmýyorum! 2 yýl önce küme düþme durumuna gelen takýmý kimse istemezken fatih terimin peþinde koþan aysaldýr. 2 yýl içinde ayný takýma 2 lig þampiyonluðu 2 süper kupa ve yine bir ilk olan emirates cup'ý kazandýrmýþtýr. aysal fýrsatçýdýr ve bir gün oda defolup gidecektir.
Her kötü sonuçta önce terim suçlanýyor fakat sahada nerdeyse geçen yýl oynayan futbolcularýn tamamý var, ayný kadro 2-3 deðiþiklikle sahad yer alýyor. terim suçluda futbolcular suçsuzmu? baþta sneijder olmak üzere sahada boþ boþ geçen bir çok oyunucu var. ben alýnacak 2 mahlubiyetten sonraki yorumlarý bekliyorum.
Konu A.Bozoðlu tarafýndan (27-09-2013 Saat 11:21 ) deðiþtirilmiþtir.
aynen. kazanýrken iyide kaybederken mi kötü. hem daha ligin baþý. fatih terimin kredisi herkesten fazla olmalý. iki üç gündür takip ediyorum iþler iyi gitmiyor. yeni gelecek olan hoca iki maç kaybederse o zaman iþler daha da zora girer.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri