Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Cimbom Fatih Terim ile Yollarýný Ayýrdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Cimbom Fatih Terim ile Yollarýný Ayýrdý

Fatih Terim'le yollar ayrýldý
    Galatasay Yönetim Kurulu, bugün yaptýðý toplantýnýn ardýndan Fatih Terim ile yollarý ayýrma kararý aldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Galatasaray "da DEPREM

--G.Saray yönetimi, oy birliði ile Terim'in görevine son verdi.. Nedeni ise G.Saray yönetimini tanýmamadýðý ve yönetimde Adnan Nas ile Ebru Köksal'ýn Terim'in gitmesi için baþýný çeken ekibin; "Bir hoca nasýl baþkanýn telefonunu açmaz.. Kimse Galatasaray Baþkaný'ndan büyük deðil" dedikleri öðrenildi.

--- Fatih Terim'in Milli Takýmý çalýþtýrmasýndan rahatsýz olmalarýnýn yanýsýra son tavrý ile Ünal Aysal'a büyük saygýsýzlýk ettiði görüþünde olmalarý Fatih Terim ile yol ayrýmýna gitmede fitili ateþledi. Baþkan Aysal'ýn konuyu akþam yapýlan yönetim kurulu toplantýsýna dile getirdi ve Fatih Terim ile yollarýn ayrýlmasýna karar verildi.

Depremin Sonucu !!! Demiroren Besiktas'i mahvetti simdi sira Galatasaray'da.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Ýlk adaylar

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    --G.Saray yönetimi, oy birliði ile Terim'in görevine son verdi.. Nedeni ise G.Saray yönetimini tanýmamadýðý ve yönetimde Adnan Nas ile Ebru Köksal'ýn Terim'in gitmesi için baþýný çeken ekibin; "Bir hoca nasýl baþkanýn telefonunu açmaz.. Kimse Galatasaray Baþkaný'ndan büyük deðil" dedikleri öðrenildi.

--- Fatih Terim'in Milli Takýmý çalýþtýrmasýndan rahatsýz olmalarýnýn yanýsýra son tavrý ile Ünal Aysal'a büyük saygýsýzlýk ettiði görüþünde olmalarý Fatih Terim ile yol ayrýmýna gitmede fitili ateþledi. Baþkan Aysal'ýn konuyu akþam yapýlan yönetim kurulu toplantýsýna dile getirdi ve Fatih Terim ile yollarýn ayrýlmasýna karar verildi.

Ýlk adaylar, Manchester City'i Premier Lig þampiyonu yapan Mancini, Chelsea'yi Þampiyonlar Ligi þampiyonu yapan Di Matteo, bir dönem Chelsea'yi çalýþtýran Ranieri ve geçtiðimiz yýl Bayern Münih'i Þampiyonlþar Ligi ve Bundesliga'da þampiyon yapan Jupp Heynckes ilk geçen isimler oldu.

Baþkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu kýsa süre içerisinde teknik adam sýkýntýsýna son vermesi bekleniyor...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Terim TFF masaya oturuyor!..

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Galatasaray Yönetim Kurulu, Fatih Terim ile sözleþmesini uzatmayýp yollarýný ayýrmasý üzerine Futbol Federasyonu Baþkaný Yýldýrým Demirören, "Zaten 3+1 yýllýk kontrat için kendisinden söz almýþtýk. :49: Hemen masaya oturup, ayrýntýlarý konuþacaðýz" dedi.

--Kulislerde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fatih Terim’e Hiddink’e verilen
    yýllýk 6 milyon euro gibi bir rakam önerdiði konuþuluyor.
    Konu zeký62 tarafýndan (24-09-2013 Saat 21:07 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Terim TFF masaya oturuyor!..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hiç þaþýrmadým zaten bekleniyordu.
    Adamý çok yýpratdýlar ya bence en doðru kararý almýþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mert383 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hiç þaþýrmadým zaten bekleniyordu.
    Adamý çok yýpratdýlar ya bence en doðru kararý almýþ.
    Terimi bir nevi kovdular terim istifa etmedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gercekten bende þok oldum hiçbeklemiyordum bu ayrýlýðý iþte türk futbolu böyle hazýmý dar insanlar yüzünden avrupada basarýlý olmuyor bakýn avrupadaki bir takýmý bir teknikdirektör en az 10yýl bizde enfazla 2..veya 3 yýl yazýklar olsun böyle düþünenlere

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Terimi bir nevi kovdular terim istifa etmedi
    Üstad kovdular demeyelimde anlaþarak ayrýldý diyelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mert383 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Üstad kovdular demeyelimde anlaþarak ayrýldý diyelim
    KOvmuþlar malesef unal aysala ters cevaplar veriyormuþ anlaþarak ayrýldý diye bir sitede olay geçmiyorki

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri