REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Cimbomun Teknik Direktörü Adayları (Başka Konu Açmayınız)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Cimbomun Teknik Direktörü Adayları (Başka Konu Açmayınız)

Bayern Münih ile geçen sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Heynckes'e 3 yıllık sözleşme teklif edildi. Usta hocanın yardımcısı Erdal Keser olacak

Galatasaray'da dün akşam saatlerinde yaşanan flaş gelişmenin ardından, bomba haberler gelmeye başladı. Başkan Ünal Aysal'ın da katıldığı yönetim kurulu toplantısında görevden alınan teknik direktör Fatih Terim'in yerine 'kupaların efendisi ' olarak bilinen Alman teknik adam Jupp Heynckes'in göreve getirileceği öğrenildi. Yaklaşık bir aydır ismi sarı-kırmızılı kulüple anılan 68 yaşındaki tecrübeli teknik adamla başkan Ünal Aysal'ın dün telefonla görüştüğü öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Bayern Münih ile Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan ve çok başarılı olmasına rağmen yerini Pep Guardiola'ya bırakıp boşa çıkan Jup Heynckes'e 3 senelik sözleşme önerildiği ifade edildi.

Bir gün önce görüşmüş
    Sarı-kırmızılı kulübün dün Odeabank ile imzaladığı sponsorluk anlaşması sırasında "Galatasaray'a layık bir hoca buluruz" diyerek Fatih Terim ile yolların ayrılacağının sinyalini veren başkan Ünal Aysal'ın, dün Alman hocayla telefonla bir görüşme yaptığı iddia edildi. Almanya'dan gelen haberlere göre bir süredir Galatasaray'ın oynadığı karşılaşmaları izleyen Jupp Heynckes'in önerilen 3 yıllık mukaveleye "evet" yanıtı verdiği dile getirildi.

Türkiye'ye geliyor
    Galatasaray'ın öncelikle Fatih Terim ile yollarını ayırmasını bekleyen Heynckes'in bugün veya yarın Türkiye'ye geleceği dile getirildi. Sarı-kırmızılı kulüp, kariyeri başarılarla dolu Alman teknik adamın yardımcısını da belirledi. 1989 ila 1994 yılları arasında G.Saray formasını giyen ve iki sezon Eric Gerets'in yardımcı hocalığını yapan Erdal Keser ile de anlaşmaya varıldı. Almanya'da yaşayan G.Saray'ın efsanelerinden Keser'in de Heynckes ile birlikte İstanbul'a geleceği belirtildi.
    Bir gün önce görüşmüş
    Sarı-kırmızılı kulübün dün Odeabank ile imzaladığı sponsorluk anlaşması sırasında "Galatasaray'a layık bir hoca buluruz" diyerek Fatih Terim ile yolların ayrılacağının sinyalini veren başkan Ünal Aysal'ın, dün Alman hocayla telefonla bir görüşme yaptığı iddia edildi. Almanya'dan gelen haberlere göre bir süredir Galatasaray'ın oynadığı karşılaşmaları izleyen Jupp Heynckes'in önerilen 3 yıllık mukaveleye "evet" yanıtı verdiği dile getirildi.

Türkiye'ye geliyor
    Galatasaray'ın öncelikle Fatih Terim ile yollarını ayırmasını bekleyen Heynckes'in bugün veya yarın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye geleceği dile getirildi. Sarı-kırmızılı kulüp, kariyeri başarılarla dolu Alman teknik adamın yardımcısını da belirledi. 1989 ila 1994 yılları arasında G.Saray formasını giyen ve iki sezon Eric Gerets'in yardımcı hocalığını yapan Erdal Keser ile de anlaşmaya varıldı. Almanya'da yaşayan G.Saray'ın efsanelerinden Keser'in de Heynckes ile birlikte İstanbul'a geleceği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek konuda devam edelim o gelmiş bu gelmiş şu gelecekmiş gibi kesin ve net olmayan bilgi için ayrı başlık açmayalım bu konuda devam edelim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Jup Heynckes'in galatasaraya gelmesini isterim...kariyerli ve tecrübeli bir hoca...belli bir sistemle çalışmasıda cabası...bence hemşerisi jup derwalden daha başarılı olucaktır....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Yönetim Takımı Drogba'ya Emanet Etti

TAKIM DROGBA'YA EMANET

Yönetim, başarılı çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının ardından Mancini başta olmak üzere teknik direktör adaylarını masaya yatırırken flaş bir karara imza attı. En doğru seçimi yapmak adına aceleci davranmak istemeyen yönetim, takımın teknik sorumluluğunu 2 maçlığına yıldız golcü Didier Drogba'ya emanet etti.

Buna göre Drogba, ligdeki Çaykur Rizespor maçı ile
    Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile oynanacak maçlarda
    hem teknik direktör hem de oyuncu

sıfatıyla müsabakalara çıkacak.

Geldiği günden bu yana sarı-kırmızılı taraftarın gönlünde taht kuran Drogba, Terim döneminde de takımın saha içindeki lideri konumunda bulunuyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ünal aysal gerekli hazırlığını yapmadan böyle bir adım atmaz.onun teknik direktörü hazırdır ve yarın açıklar merak etmeyin.öyle şampiyonlar ligi maçına drogba ile çıkamazsın çıkarsan da kendi sonunu hazırlarsın.ünal aysal da böyle bir hataya düşmeyecek kadar akıllı bir adamdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi ben olucam teknik direktör

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

TAKIM DROGBA'YA EMANET

Yönetim, başarılı çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının ardından Mancini başta olmak üzere teknik direktör adaylarını masaya yatırırken flaş bir karara imza attı. En doğru seçimi yapmak adına aceleci davranmak istemeyen yönetim, takımın teknik sorumluluğunu 2 maçlığına yıldız golcü Didier Drogba'ya emanet etti.

Buna göre Drogba, ligdeki Çaykur Rizespor maçı ile
    Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile oynanacak maçlarda
    hem teknik direktör hem de oyuncu

sıfatıyla müsabakalara çıkacak.

Geldiği günden bu yana sarı-kırmızılı taraftarın gönlünde taht kuran Drogba, Terim döneminde de takımın saha içindeki lideri konumunda bulunuyordu.
    en doğru karar yakışırda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri