Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Palalı saldırı olayı CHP organizasyonu çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Palalı saldırı olayı CHP organizasyonu çıktı

Ünlü modacı Barbaros Şansal, Gezi ayaklanmasıyla ilgili gündemi sarsacak bir iddiada bulundu. Şansal Gezicilerin düzenlediği forumlardan birinde yaptığı konuşmada, Taksim'deki palalı saldırı olayını CHP'nin organize ettiğini ileri sürüyor.

"Taksim'de bir cafede İstanbul İl Başkanlığı danışmanlarından bir tanesi bana, Talimane'den palalı birinin çıkacağını, konuştuklarını ve bunu AKP'nin üstüne atacaklarını söyledi. Yalnız değildim. Yanımda Gürsel tekin vardı. Başka şahitlerim de vardı."

buyrun videosu:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demek öyle.!!! Sayın Başbakan ne demişti o zaman biraz hatırlıyalım....Efendim KADIKÖYDE TÜRBANLI çocuklu bir BAYAN nın üstüne İDRARINI yapmışlardı,, yine ORTAKÖY camisinde İÇKİ içilmişti hatta GRUP *** yapılmıştı ve bunların GÖRÜNTÜLERİ vardı.Bunları MEDYA vasıtası ile KANITLAYACAKTI hani nerde.!!!! Bırakın kardeşim yemeyin bizi CHP organizasyonuymuş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Demek öyle.!!! Sayın Başbakan ne demişti o zaman biraz hatırlıyalım....Efendim KADIKÖYDE TÜRBANLI çocuklu bir BAYAN nın üstüne İDRARINI yapmışlardı,, yine ORTAKÖY camisinde İÇKİ içilmişti hatta GRUP *** yapılmıştı ve bunların GÖRÜNTÜLERİ vardı.Bunları MEDYA vasıtası ile KANITLAYACAKTI hani nerde.!!!! Bırakın kardeşim yemeyin bizi CHP organizasyonuymuş...
    kardeşim niye alınıyorsun açıklamayı yapan ben değilim siz gezicilerden biri neden sizi savununca alkış neden pislikleri söyleyince susuyorsunuz
    BUNU ANLAYIN KULLANILDINIZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha ilk mesajda karşılıklı atışmalar başlamış. Geçmişteki olayları da göz önünde bulundurarak konuyu kapatıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri