Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 11400 acil help

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımı yukledikten sonra *** menusune girince tv radio tusuna basarak keyleri resetleyiniz.

Sonra menu 7777 yaparak emuyu aktif hale getiriniz..

söylediklerinizi telefonda yaptırdım ama netice değişmedi dis covery hala çalışmıyormuş ben biyerde hata mı yaptım yeniden mi yüklemem gerekiyo acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı manyak_ceset Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    söylediklerinizi telefonda yaptırdım ama netice değişmedi dis covery hala çalışmıyormuş ben biyerde hata mı yaptım yeniden mi yüklemem gerekiyo acaba
    Olabilir.Yazılımda sorun yok çünki Kanalın isminide lütfen yazmayın
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmadı arkadaşlar yukarda yazdığım kanal çalışmıyo dün yeniden aciko yazılım sky softcam yükledim emu ları sildim menü 7777 yaptım çalışmadı fabrika ayarlarına döndürdüm yine çıkmadı
    abimin cihazı kartsız falan ama o seyresiyo ben seyredemiyorum sıralamada mı yanlışlık yapıyorum

acaba aciko bölümünden cihaza aciko nun yeni versiyonunu mu yükleyecem ben goldmaster bölümündekini yükledim menüde bi değişiklik olmadı
    Konu manyak_ceset tarafından (15-11-2006 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı manyak_ceset Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olmadı arkadaşlar yukarda yazdığım kanal çalışmıyo dün yeniden aciko yazılım sky softcam yükledim emu ları sildim menü 7777 yaptım çalışmadı fabrika ayarlarına döndürdüm yine çıkmadı
    abimin cihazı kartsız falan ama o seyresiyo ben seyredemiyorum sıralamada mı yanlışlık yapıyorum

acaba aciko bölümünden cihaza aciko nun yeni versiyonunu mu yükleyecem ben goldmaster bölümündekini yükledim menüde bi değişiklik olmadı
    arkadaşım bak aciko 4222 Cı da yazılımı denedim bissler açıyo. sen ilk olarak dediklerimi sıra ile yap ilk olarak cihazına boot dosyasını yükle ardından aşağıda verdiğim aciko yazılımını yazılım yükleme işlemi bittikten sonra yine bootu yükle. daha sonra kumandadan menü tuşuna bas 7777 yap yeşil ışık yandıktan sonra exit ile çık. ardından tekrar menü ye bas 6382 tuşla karşına *** menüsü gelir burda TV/RADİO tuşuna bas keyler reesetlensin ve exitle çık işlem tamam. bundan sonra açması lazım şu an ben izliyorum.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :45:

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bak aciko 4222 Cı da yazılımı denedim bissler açıyo. sen ilk olarak dediklerimi sıra ile yap ilk olarak cihazına boot dosyasını yükle ardından aşağıda verdiğim aciko yazılımını yazılım yükleme işlemi bittikten sonra yine bootu yükle. daha sonra kumandadan menü tuşuna bas 7777 yap yeşil ışık yandıktan sonra exit ile çık. ardından tekrar menü ye bas 6382 tuşla karşına *** menüsü gelir burda TV/RADİO tuşuna bas keyler reesetlensin ve exitle çık işlem tamam. bundan sonra açması lazım şu an ben izliyorum.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :45:
    söyledilerini yaptım ama cihaz off oldu şu an açılmıyo standby ışığı yanmıyo sadece 4 tane 0000 var display de deli olcam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz 11400 ama cim yazıyo sonunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

söyledilerini yaptım ama cihaz off oldu şu an açılmıyo standby ışığı yanmıyo sadece 4 tane 0000 var display de deli olcam
    Bak kardeş aşağıda verdiğim linkte GMnin kendi emusuz yazılımı var. Alıcıyın emusuz yazılımını masa üstüne indir ve dosyaların içinden çkartarak yükle. Alıcın eski haline gelir.

Bundan sonra Aciko menülü yazılımıda masa üstüne indir. Dosyaların içindeki yazılımları masa üstüne çıkart. Önce boot dosyasını yükle. Sonra esas yazılımı yükle. Sonra tekrar boot dosyasını yükle. Yükleme işlemini bitirdikten sonra menüden videolink bölümüne girip TV/RADYO tuşuyla keyleri resetle çık. Menü yapıp 7777 yazarak keyleri aktifle. Yine menüden *** tablosuna ulaşarak viacces bölümündeki 009400 yazılı tüm satırları sil ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burada verdiğim keyleri gir. Kolay gelsin, iyi seyirler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (15-11-2006 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün aynı model cihaza yazılım yükledim ve arkadaşların dedigi tüm işlemleri yaptım yani boot-yazılım-boot, 7777 ve tv/radio işlemlerini. Hiçbir sorun yok buraya kadar ama garip olan birşey var Hotbird deki hiç bir kanal çıkmıyor. Sinyal yok diyor.Bu gibi bir sorun yaşayan oldumu aranızda?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yavuzdilek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugün aynı model cihaza yazılım yükledim ve arkadaşların dedigi tüm işlemleri yaptım yani boot-yazılım-boot, 7777 ve tv/radio işlemlerini. Hiçbir sorun yok buraya kadar ama garip olan birşey var Hotbird deki hiç bir kanal çıkmıyor. Sinyal yok diyor.Bu gibi bir sorun yaşayan oldumu aranızda?
    arkadaşım disgc ayarlarını kontrol et yazılım atınca türksat için diseg 1(A) hortbird için 2 (b) oluyor senin hortbird çanağından gelen kablo diğer uçlara takılmış olabilir .

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler cevap için...Bu arkadaşımın receiveri ve tek kablo geliyor çanaklardan. Bu türden bir sistemde nasıl bir ayar yapmak gerekir diaseqlere? Tekrar sagolun...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri