REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: gldmstr 1050 enıgma 2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 gldmstr 1050 enıgma 2

yenı cıkan usb enıgma2 yapmanız gereken flahsı fat 32 ıle bıcımlendırıp dosya ıcındekı root ve ımega dosyalrı usb ıcıne atıp cıhazı anahtardan kapatıp usb takıp chanel asagı tusana basılı tutup guc anahtarını acınız scan yazınca channel asagı tusuna bırakınız cıhaz enıgma 2 olarak boot olacaktır

loder .6.26.veya 6.27 olmalıdır

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu martiin tarafından (28-10-2013 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: link düzeltildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Linki bile düzgün kopyalayamamışsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkestern özur dılıyorum
    Konu martiin tarafından (28-10-2013 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: link düzeltildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı martiin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yenı cıkan usb enıgma2 yapmanız gereken flahsı fat 32 ıle bıcımlendırıp dosya ıcındekı root ve ımega dosyalrı usb ıcıne atıp cıhazı anahtardan kapatıp usb takıp chanel asagı tusana basılı tutup guc anahtarını acınız scan yazınca channel asagı tusuna bırakınız cıhaz enıgma 2 olarak boot olacaktır

loder .6.26.veya 6.27 olmalıdır

1-"Enigma 2" işletim sistemi adı mıdır?

2-Bende 1070 Hd var,zamanında bir sürü para saydık,server olmayınca dümdüz cihaz oldu,İptv izleyebileceğimiz yazılım gibi bir formül var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isletim sistemi bır nevı dm luyor cıhaz ip tv de kullanılabıyor bu yazılımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam cihazda loader 6.20 yüklü anlatımınıza göre olmuyor enigma2 loaderi nasıl yükseltebiliriz 6.27 bulamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pm atıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu dosyayı göndere arkadaş özür diliyorum diyorsun dosya yine açılmıyor kafamı buluyon milletle!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu dosyayı göndere arkadaş özür diliyorum diyorsun dosya yine açılmıyor kafamı buluyon milletle!
    dosyalar bellı bır gun sonra kendıgınden sılınıyor arkadas ne yapabılırım kı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimseyle kafa falan buldugum yok

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri