REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: SÜPER bir forum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı udalyan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adını buraya yazmayayım Türkiyede ünlü bir forumda Mod.olarak görev yapıyorum.özellikle Fotoğrafçılık,ev elektroniği,gif,politika,spor ve Türkçemiz konusunda 6000 cıvarında yazım var.bugün bir arkadaşımın bilgisayarında sizin forumu gördüm.enikonu inceledim.bizim forum ile karşılaştırdım inanın hayretler içerisinde kaldım.SÜPER bir forum.bu forumu yapanlara ,hazırlayanlara ve yazanlara teşekkür ediyorum.umarım bundan böyle beraber olma fırsatımız doğar.hepinize sevgilerimi sunuyorum.:45:
    süper forum SUPERSATFORUM'a hoşgeldiniz,iyi paylaşımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı udalyan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adını buraya yazmayayım Türkiyede ünlü bir forumda Mod.olarak görev yapıyorum.özellikle Fotoğrafçılık,ev elektroniği,gif,politika,spor ve Türkçemiz konusunda 6000 cıvarında yazım var.bugün bir arkadaşımın bilgisayarında sizin forumu gördüm.enikonu inceledim.bizim forum ile karşılaştırdım inanın hayretler içerisinde kaldım.SÜPER bir forum.bu forumu yapanlara ,hazırlayanlara ve yazanlara teşekkür ediyorum.umarım bundan böyle beraber olma fırsatımız doğar.hepinize sevgilerimi sunuyorum.:45:
    udalyan düşüncelerin bizi gurulandırdı inan yazmış oldukların gibi bir yer burası inşallah seninde göreceğin gibi süper bir yer paylaşımcılık ve dostluk buradadır buraya giren zor çıkar güzel bir aile ortamına hoş geldiniz saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aramıza hoş geldin arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aramıza hoşgeldiniz. temennileriniz için teşekkürler. ama bu gördükleriniz sadece bir başlangıç. :28: umarım daha da çok zevk alır ve minnettar kalırsınız. iyi paylaşımlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar aramıza hoşgeldiniz dogru adrestesiniz..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SÜPER bir forum

sayın udalyan foruma hoş geldin paylaşımlarını bekler çalışmalarında başarılar dilerim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri