REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
104 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Next 8000 Guncel Fix Yazılımları 13 11 2006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tyranno Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende ye8000-xcamplus var bu konularaq yeni giriyorum hangi dosyanın benim cihazıma uygun oladugunu nasil anlayacagim yardım ederseniz sevinirim
    Yazılımınız bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tet tv yine yok emeğe saygılar demekki olmuyor zaten makinalar apdallaştı hergün yazılım ata ata

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeğine sağlık,çok teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 8000x cam yazılımı yüklüyorum fakat yazılım tarihini octob 19 yazıyor ve hiç bi kanalı açmıyor(şifreli) bisler hariç ***wiew ler yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar....

kimse heveslenmesin... bence snopy kardeş herkesle dalga geçiyor .

söylediği iki yazılımıda yükledim. birak s wievleri izlemeyi izlemekte okduğum diğer kanallarda gitti.

yazılım yüklemek bir saatten fazla zaman alıyor.. lütfen sağlıklı olmayan yazılımları şu bu kanalı açıyor diye buralara yazmayalım yazık millete saatlerce cihazların başında bekliyorlar.

düzgün yazılımlarınızı bekliyoruz... emeği geçenlere teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fix yazılımları konusu birleştirilmiştir.Bundan böyle birinci mesajdaki yazılımlar sürekli degişecektir.Görevli arkadaşlarımızın buna dikkat etmeleri rica olunur..
    Konu Admin tarafından (14-11-2006 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı test eden varmı arkadaşlar.....

akşam boşuna uğraşmayalım.

saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 saattir ugraşıyorum arkadaşlar ezbere yazılım veriliyor hiç birini açmadıgı gibi eski kanallarda gitti şimdi toparlıyacam diye ugraşıyorum geçerli soft cam bulup yüklemek kaldı başıma bela açtım iki pooooo kanal için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı balıkcı57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 saattir ugraşıyorum arkadaşlar ezbere yazılım veriliyor hiç birini açmadıgı gibi eski kanallarda gitti şimdi toparlıyacam diye ugraşıyorum geçerli soft cam bulup yüklemek kaldı başıma bela açtım iki pooooo kanal için
    Her zaman fix yazılımlar bazen problem yaratabilir.Sizler için en önemlisi muhendisler tarafından yapılmış yazılımları yuklemizdir.Original yazılımları bir önceki mesajda size link verdim onları yukleyiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TPS leri açamıyorum yardım softcam yüklüyorum lakin sonuç yok 14 kasım yazılımı yüklemeye kalktım başıma bu iş geldi tekrar 8 9 2006 yazılımına döndüm herşeyi düzelttim fakat tps leri açamıyorum next 8000x cam 1.3 boot

Sayfa 8/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri