Teþekkur: 0
Beðeni: 0
tet tv yine yok emeğe saygılar demekki olmuyor zaten makinalar apdallaştı hergün yazılım ata ata
Emeðine saðlýk,çok teþekkürler.![]()
next 8000x cam yazýlýmý yüklüyorum fakat yazýlým tarihini octob 19 yazýyor ve hiç bi kanalý açmýyor(þifreli) bisler hariç ***wiew ler yok
selam arkadaşlar....
kimse heveslenmesin... bence snopy kardeş herkesle dalga geçiyor .
söylediği iki yazılımıda yükledim. birak s wievleri izlemeyi izlemekte okduğum diğer kanallarda gitti.
yazılım yüklemek bir saatten fazla zaman alıyor.. lütfen sağlıklı olmayan yazılımları şu bu kanalı açıyor diye buralara yazmayalım yazık millete saatlerce cihazların başında bekliyorlar.
düzgün yazılımlarınızı bekliyoruz... emeği geçenlere teşekkürler.
Fix yazýlýmlarý konusu birleþtirilmiþtir.Bundan böyle birinci mesajdaki yazýlýmlar sürekli degiþecektir.Görevli arkadaþlarýmýzýn buna dikkat etmeleri rica olunur..
Konu Admin tarafýndan (14-11-2006 Saat 13:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
yazılımı test eden varmı arkadaşlar.....
akşam boşuna uğraşmayalım.
saygılar...
2 saattir ugraşıyorum arkadaşlar ezbere yazılım veriliyor hiç birini açmadıgı gibi eski kanallarda gitti şimdi toparlıyacam diye ugraşıyorum geçerli soft cam bulup yüklemek kaldı başıma bela açtım iki pooooo kanal için
Her zaman fix yazýlýmlar bazen problem yaratabilir.Sizler için en önemlisi muhendisler tarafýndan yapýlmýþ yazýlýmlarý yuklemizdir.Original yazýlýmlarý bir önceki mesajda size link verdim onlarý yukleyiniz..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
TPS leri açamýyorum yardým softcam yüklüyorum lakin sonuç yok 14 kasým yazýlýmý yüklemeye kalktým baþýma bu iþ geldi tekrar 8 9 2006 yazýlýmýna döndüm herþeyi düzelttim fakat tps leri açamýyorum next 8000x cam 1.3 boot
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri