Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 8/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
104 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: Next 8000 Guncel Fix Yazýlýmlarý 13 11 2006

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tyranno Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende ye8000-xcamplus var bu konularaq yeni giriyorum hangi dosyanýn benim cihazýma uygun oladugunu nasil anlayacagim yardým ederseniz sevinirim
    Yazýlýmýnýz bu Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tet tv yine yok emeğe saygılar demekki olmuyor zaten makinalar apdallaştı hergün yazılım ata ata

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emeðine saðlýk,çok teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next 8000x cam yazýlýmý yüklüyorum fakat yazýlým tarihini octob 19 yazýyor ve hiç bi kanalý açmýyor(þifreli) bisler hariç ***wiew ler yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar....

kimse heveslenmesin... bence snopy kardeş herkesle dalga geçiyor .

söylediği iki yazılımıda yükledim. birak s wievleri izlemeyi izlemekte okduğum diğer kanallarda gitti.

yazılım yüklemek bir saatten fazla zaman alıyor.. lütfen sağlıklı olmayan yazılımları şu bu kanalı açıyor diye buralara yazmayalım yazık millete saatlerce cihazların başında bekliyorlar.

düzgün yazılımlarınızı bekliyoruz... emeği geçenlere teşekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fix yazýlýmlarý konusu birleþtirilmiþtir.Bundan böyle birinci mesajdaki yazýlýmlar sürekli degiþecektir.Görevli arkadaþlarýmýzýn buna dikkat etmeleri rica olunur..
    Konu Admin tarafýndan (14-11-2006 Saat 13:53 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazılımı test eden varmı arkadaşlar.....

akşam boşuna uğraşmayalım.

saygılar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2 saattir ugraşıyorum arkadaşlar ezbere yazılım veriliyor hiç birini açmadıgı gibi eski kanallarda gitti şimdi toparlıyacam diye ugraşıyorum geçerli soft cam bulup yüklemek kaldı başıma bela açtım iki pooooo kanal için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý balýkcý57 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    2 saattir ugraþýyorum arkadaþlar ezbere yazýlým veriliyor hiç birini açmadýgý gibi eski kanallarda gitti þimdi toparlýyacam diye ugraþýyorum geçerli soft cam bulup yüklemek kaldý baþýma bela açtým iki pooooo kanal için
    Her zaman fix yazýlýmlar bazen problem yaratabilir.Sizler için en önemlisi muhendisler tarafýndan yapýlmýþ yazýlýmlarý yuklemizdir.Original yazýlýmlarý bir önceki mesajda size link verdim onlarý yukleyiniz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TPS leri açamýyorum yardým softcam yüklüyorum lakin sonuç yok 14 kasým yazýlýmý yüklemeye kalktým baþýma bu iþ geldi tekrar 8 9 2006 yazýlýmýna döndüm herþeyi düzelttim fakat tps leri açamýyorum next 8000x cam 1.3 boot

Sayfa 8/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri