google'ye girdikten sonra google çubuguna geldigimizde googlenin daha önce yanılmış sözcükleri aramak için çıkan penceresini kaldırmak için yardım edin lütfen yardım edin_!!!!!!
Teşekkur: 0
google'ye girdikten sonra google çubuguna geldigimizde googlenin daha önce yanılmış sözcükleri aramak için çıkan penceresini kaldırmak için yardım edin lütfen yardım edin_!!!!!!
arkadaş sizin sorun bunun gibi herhalde.. örnek: a harfine basıyorsun daha öncegoogle'Da yazdığınız kelimeler çıkıyor,eğer sorununuz bu sorun gibiyse daha önce yazılmışlar silinmiyor
denetim masasından internet seçeneklerine gir içerikte otomatik tamamla ayarlarından kaldırabilirsin
fevmet arkadaşım açıklamış teşekkür ederim
wallahi hocam dediginizi yaptım
gene oluyoo
yani
gene tanımlama çıkıyoo
buna bir çare bulamayızmıı bi program
bende disc cleaner programı var onunla denedim ama gene tanımlama oluyoo
yani hiç bir işe yaramıyoo
LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİ USTALARIM_!
kardes bunun basit bi yolu var şimdi mesela google çubuguna bişe yazacan ama otamatik tanımlamam açık oldugu için sana birsürü önceki girdigin şeyleri gösterecek sen de hemen şöyle yapacaksın çıkanların üstüne mouse ile gel ve delete ye bas nası ama süper yöntem degil mi ben bunu kullanıyorum dene ne kadar da kolaymış diyeceksin
okiniva usta teşekkür ederim bilgi için A dan bi başladaım Z ye kadar hepsini dediğin yöntemle sildim bu yöntemi bilmiyodum onuda öğrendim sagol
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri