aveadan uzak durun sakın sakın almayın bende kullanmıştım ama hep kazık bak sizleri uyaranlar oluyor bizde denedik çok para geliyor içlerinden en iyisi vodafon çünkü vodafon faturasız ve faturalı üyelerini düşünüyor ayırmıyordu şimdi oda diğer oparatörler gibi oldu çünkü sınırsız internet veriyordu faturasızlara şimdi bitek faturalılara veriyor insansınızya burdan belli oluyor belki beni tanımıyorsunuz ama doğruyu hep dile getirmeliyiz ben hakan_77 avatar üyeli şahıstım siyasi konuşmalarım nedeniyle bant olmuştum nedeni doğruyu yazmak aslında beni atmanın nedeni forma zarar edecektim çünkü doğru olursan yalnış olarak gösterilirsin yalnış olursan doğru olarak gösterileceksin bu durum cehennem ve cennetin var oluşun gerçeğidir ama arkadaşlar sözü uzatmiyim belkide bilmeyenler olur maddi imkanı olmayan var onlar için birkaç bilgi verecem internet hakkında
internetleri bilirsiniz içlerinden en iyisi vodafon benim için oda diğer hatlardan farkı yok ama sizler için bakışınızda durum farklı olarabilir onun için
vodafon interneti günlük mb internetinden tut 8gb kadar çıkıyor kota aslında kotameselisi para meselesidir kazıktır çünkü hiç öyle bilmeyin kota diye birşey yoktur kazıktır çünkü neden ben mersela 11 tl karşılığında 100mb kotalı internet alıyorum neden kotasında durmuyor sürekli 3mbps internete giriyorum hız düşmüyor neden sizde düşüyor çünkü kurbanlık kuzusünüzda ondan yahudi meselesi işte neyse arkadaşlar yahudilere laf atmayım forma yahudiler beni bantlar cittiyim kardeşler aklınızı kulanırsanız benim gibi insan olursanız sizde yahudilerin para kaynağı olmazsınız 8gb 80 tl vereceğinize 11 tl verip sınırsız internete sahip olursunuz hemde kota olmayacak saygılar servgiler müslümanların kafanı yahudi gruplarına kullandırtmayan kardeşlerimin gözlerinden öperim saygılar
Yer imleri