REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: DÖnÜŞÜm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DÖnÜŞÜm

BENDE 840 CI 510 UK UYDU ALICIMI JTAG KULLANARAK ŞU YAZILIMLARI KOLAY CIKABİLEN HANGİ MARKAYA DÖNÜŞTÜRE BİLİRİM YAZILIMLAR BİTMEK ÜZERE İKEN CIKMASINDAN BIKTIM BARI MAKİNAYA DÖNÜŞÜM YAPIYIM clap2:clap2:28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam kardeş varmı böyle bişey varsa hemen yapalım
    işin açıkçası bizde herşeyi sondan takip etmekten bıktık artık eğer böyle birşey varsa neden yapmayalım ama olduğunu hiç sanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı *****s619 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BENDE 840 CI 510 UK UYDU ALICIMI JTAG KULLANARAK ŞU YAZILIMLARI KOLAY CIKABİLEN HANGİ MARKAYA DÖNÜŞTÜRE BİLİRİM YAZILIMLAR BİTMEK ÜZERE İKEN CIKMASINDAN BIKTIM BARI MAKİNAYA DÖNÜŞÜM YAPIYIM clap2:clap2:28:
    vestel cihazlar ile uyumlu olan ve sadece flash entegresini yükleyerek başka bir cihaza dönüştürmeyi kesinlikle düşünmeyin..Yok öle bişiii arkadaşlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende vestel 3600 fta cihaz var. bu cihazı baska bir uydu alıcısına cevirmek mümkunmü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı godecengiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende vestel 3600 fta cihaz var. bu cihazı baska bir uydu alıcısına cevirmek mümkunmü.
    şu an için mümkün degil arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca vestal 820 cı model cihaz var. bu cihaza emu varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende Vestel DVB 840 Cİ vardı. En az 10 sefer servise gitti. 1 sefer yenisi ile değişim yapıldı. Ama sorunlar bitmedi!!! En güzel şeyi yaptım! Cihazı parçaladım... Şuan Goldmaster var. Canavar gibi maşallah. Vestel ayda, yılda bir yazılım çıkartıyor. Vestel Uydu sistemlerinde bosss..
    Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir şahin mercedese dönüşür mü hayır eğer cihazlar aynı tabansa birbirine dönüşür aksi halde mümkün değildir biginize
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bi tavsiye de benden. O cihazdan hemen kurtul, ben öyle yaptım şimdi rahatım. Sevgiler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PrijuvaN2001 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bi tavsiye de benden. O cihazdan hemen kurtul, ben öyle yaptım şimdi rahatım. Sevgiler...
    :45: :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri