BENDE 840 CI 510 UK UYDU ALICIMI JTAG KULLANARAK ŞU YAZILIMLARI KOLAY CIKABİLEN HANGİ MARKAYA DÖNÜŞTÜRE BİLİRİM YAZILIMLAR BİTMEK ÜZERE İKEN CIKMASINDAN BIKTIM BARI MAKİNAYA DÖNÜŞÜM YAPIYIMclap2:
clap2:
28:
![]()
BENDE 840 CI 510 UK UYDU ALICIMI JTAG KULLANARAK ŞU YAZILIMLARI KOLAY CIKABİLEN HANGİ MARKAYA DÖNÜŞTÜRE BİLİRİM YAZILIMLAR BİTMEK ÜZERE İKEN CIKMASINDAN BIKTIM BARI MAKİNAYA DÖNÜŞÜM YAPIYIMclap2:
clap2:
28:
![]()
Selam kardeş varmı böyle bişey varsa hemen yapalım
işin açıkçası bizde herşeyi sondan takip etmekten bıktık artık eğer böyle birşey varsa neden yapmayalım ama olduğunu hiç sanmıyorum
bende vestel 3600 fta cihaz var. bu cihazı baska bir uydu alıcısına cevirmek mümkunmü.
ayrıca vestal 820 cı model cihaz var. bu cihaza emu varmı.
Arkadaşlar bende Vestel DVB 840 Cİ vardı. En az 10 sefer servise gitti. 1 sefer yenisi ile değişim yapıldı. Ama sorunlar bitmedi!!! En güzel şeyi yaptım! Cihazı parçaladım... Şuan Goldmaster var. Canavar gibi maşallah. Vestel ayda, yılda bir yazılım çıkartıyor. Vestel Uydu sistemlerinde bosss..
Saygılarımla.
bir şahin mercedese dönüşür mü hayır eğer cihazlar aynı tabansa birbirine dönüşür aksi halde mümkün değildir biginize
Dreambox 8000 HD PVR
Bi tavsiye de benden. O cihazdan hemen kurtul, ben öyle yaptım şimdi rahatım. Sevgiler...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri