Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kavgaya karışmak için balkondan atladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kavgaya karışmak için balkondan atladı

Adana'da ara sokaktan bisikletiyle ana yola çıkan 7 yaşındaki çocuğa çarpıp yaralayan minibüsün sürücüsüne meydan dayağı atıldı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

[YOUTUBE]sAo_qwjdd58[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İş balkondan atlamakla bitmiyor ama sonunda SAĞLAM bir yumrukta yedi ama. Olan çocuğa oluyordu az kalsın.!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberlerde izledim. çocuk hatalı çıkıyor yola. adamlar yardım için duruyorlar, kaçmıyorlar. oradaki insanlar neye dayanarak adama saldırdılar anlayamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hata bu çocuğun anasında babasında bisiklet alıyorsun ama diyormusun oğlum yavaş sür mahale aralarında sonra araba çarptımı yol saçını başını yaaa....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adana yüreğirmi acaba. yüreğirse böyle olması normal olmaması anormal olurdu. Bir zamanlar her akşam adana adliyesi ve burası tv haberlerinden eksik olmazdı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı net33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haberlerde izledim. çocuk hatalı çıkıyor yola. adamlar yardım için duruyorlar, kaçmıyorlar. oradaki insanlar neye dayanarak adama saldırdılar anlayamıyorum.
    uzman trafik ekibi izlese 8 de 8 çocuğu suçlu bulur bence. neye dayanarak mı saldırıyorlar..? bence şehir EŞKİYASI olduklarından..! ama adam da kolunun kırılmasını hakediyor..! neden mi..? diyor ki: "onları allaha havale ediyorum..!" önce allaha havale et,ama bu dünyada da mahkemelerde sürüm sürüm süründür..! yoksa,yarın boynunu da kırarlar,ona göre.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

araba şöförüne ve yanındakine meydan dayağı atan utansın yazıklar olsun, adamlar insanca durup çocuğu kontrol ettiler. Ki şöförde asla kaza yapmayı istemez, arbede çıkaran utansın. kınıyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben videoyu izlemedim bende başımdan geçen gerçek bir olayı yazayım kısaca geçenlerde dışarı çıktım beyaz bir münübüs üzerime geliyor tabiki dağılmıştım bir an ve görmüyordum arkamdan aracın sesini kısmıştı hızlı geliyordu yol değildi dönemeçti mahalle arasıydı ve orda sürrücüler çok dikkatli araba kullanmalı neyse biran arkama baktım korkudan kitlendim ben adam bile bile üzerime geldi geçecek alan çok geniş direksiyonu hafiften kırıp üzerime gelmeyebilirdi tabiki niyeti başkaydı ben ayaklarıma baktım arabanın tekerlekleri ayaklarımın arkasından göründü yani mucize şekilde kurtuldum onları tanıyorum bizim üst mahallede karadenizli rum kökenlidir yahudidir yani kardeşlerim insan sınız bu video olayları normaldir bunlar yayaların durumunu bilen değer veren insanlardır yayalar müslümandır anlayan anlar saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1. "Öfkenin eğemen olduğu ortamda,aklıselim tatile çıkar"mış.Çocuğun da suçu yok,şoförün de.
        Biraz Nasreddin Hoca misali yanıt oldu.Suçlu kültür ve insanlık erezyonuna uğramış halkımızda.Bu da kısa sürede değişeceğe benzemiyor maalesef!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende geçtiğimiz günlerde haberlerde izledim, malesef hiç bir suçları olmamasına karşın durup yardım etmek istiyorlar ve çoğuğa durumunu soruyorlar ama bizim insanlarımız (aslında böylelerine hayvan bile denmez ya) anlamadan bilmeden, sanki bir olay olsada kavga etsek kırıp döksek diye hazırda bekliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri