kardaşlar hotbırd de bulunan rus kanallarını goldmasterlerde nezaman çözülecek eyer yazılımı yaparsanız kıbrısta bulunan doğu blogu bayanlar çoook sevinecekler garibanlar memleket hasretlerini giderecekler bilgilerinize hayız olunur:49:
kardaşlar hotbırd de bulunan rus kanallarını goldmasterlerde nezaman çözülecek eyer yazılımı yaparsanız kıbrısta bulunan doğu blogu bayanlar çoook sevinecekler garibanlar memleket hasretlerini giderecekler bilgilerinize hayız olunur:49:
gariban senin gibi uslup takınanlara denir..nedemek istedigimi anlamısındır
terbiyene takın uslubu senden ögrenecek degilim mesajın ne amacla yazıldıgını anlamadın galiba burda yaşıyan rusların kendi dillerinde tv yayını istedikleri için yazıldı anladınmı izmirli yoksa sende onların çıkardıklarındanmısın
Konu armar tarafından (16-11-2006 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: izmirliye meragını gidermek
senin hiçbir millete gariban deme hakkın yok bu benim tarzımdandır arkadaş.. sen kendi kimligine sahip cık...avrupada izalosyana asıl ugruyan sensin... yani laf sana döner gelir ... kim gariban..;? cıkartıklarından degil cıkartıklarımızdan olacak bunuda böle bil.
arkadaşlar burası tartışma yeri değildir varsa bilgileriniz paylaşın yoksa kurallar çerçevesinde forumda faailiyet gösterin. Bu seferlik sadece uyarıyorum ve konuyu kapatıyorum.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri