Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: atmaca elektronık e cagrı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart atmaca elektronık e cagrı

arkadaslar sızı bılmem ama ben bu sunny menusunden hıc hoslanmıyorum ve cag dısı buluyorum.cok basıt ve sıradan bı bılgı baneri var.eger mumkunse nextvısıon veya anımasyonlu menu gıbı daha hos menulere gecerse daha guzel olacagı kanısındayım.anımasyonlu belkı zahmetlı olabılır ama nextvısıon menu nun kolay adepte olacagı kanısındayım.ve ıstegen olursa boyle bır cagrı yaparak ıstegımızı dıle getırelım dıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sizde o zaman nextvision yazılı yükleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgılı alper yılmaz.guncellenmeyen yazılımın nesını yukleyelım.tps auto yok.cw yok.fcw yok.yukleyıp ne bakacagız.benımkısı sadece bır ıstek ve dılek.olur olmaz o ayrı konu.herkes ıstedıgını yuklemekte tabıkı serbest ancak bu menuyu bılen ve zamanında kullanmıs olan bırcok arkadasın bu konuyu sahıp cıkacagını sanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı odemisligurkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgılı alper yılmaz.guncellenmeyen yazılımın nesını yukleyelım.tps auto yok.cw yok.fcw yok.yukleyıp ne bakacagız.benımkısı sadece bır ıstek ve dılek.olur olmaz o ayrı konu.herkes ıstedıgını yuklemekte tabıkı serbest ancak bu menuyu bılen ve zamanında kullanmıs olan bırcok arkadasın bu konuyu sahıp cıkacagını sanıyorum
    Dediginiz gibi menüde degişiklik şart.Ben bile sevmiyorum bu menüyü yetkililer inşallah burayı görürlerde birşey yaparlar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dediginiz gibi menüde degişiklik şart.Ben bile sevmiyorum bu menüyü yetkililer inşallah burayı görürlerde birşey yaparlar
    okey anladım çok dile getiriyorum yarın bir daha konuşayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    okey anladım çok dile getiriyorum yarın bir daha konuşayım
    Bir konuş.SUNNY firması ile nede olsa oranın elamanısın bir zahmet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir konuş.SUNNY firması ile nede olsa oranın elamanısın bir zahmet
    okey abi konuşacagım yav ben orda çalışmıyorum ben gebzede bir fabrikada çalışıyorum alsalar giderim oraya vallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    okey abi konuşacagım yav ben orda çalışmıyorum ben gebzede bir fabrikada çalışıyorum alsalar giderim oraya vallah
    Alırlar merak etme:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sizlere katılıyorum inşallah menüde bir değişiklik yaparlarda cihazlara biraz renk gelir,yıllardır hep aynı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senden iyi elemanmı bulacaklar

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri