Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: atmaca elektronık e cagrı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan yılmaz aciko ve goldmasterdeki birçok süpriz kelimesine takıldımda..birazda olsa merakımızı giderecek açıklama yapabilirmisin..hoşçakal
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Menü konusunda sizlere sonuna kadar katılıyorum.ben çok bekledim baktım bir değişiklik yok.şu an kaon menü kullanıyorum.sunny, cihazın sadece kapağında yazan isim..gerçekten sunny e yeni bir menü lazım ilgililere duyurulur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen menude degısıklık sart sıktı artık.en basıt nextvısıon gıbı bencede uyumu daha basıt olur kanısındayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senden iyi elemanmı bulacaklar
    14000 uyeli bir forumuz baya topluluk olduk firmayı baskı yapar SNOPY işe aldırırız :00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan yılmaz aciko ve goldmasterdeki birçok süpriz kelimesine takıldımda..birazda olsa merakımızı giderecek açıklama yapabilirmisin..hoşçakal
    Sürpriz derken o cihazlara coktam beri yazılım cıkmıyordu o yüzden süpriz dedim ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşaalah olur snopy üstad elinizden geldiğince sunny cilere yardımcı oluyorsunuz
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    14000 uyeli bir forumuz baya topluluk olduk firmayı baskı yapar SNOPY işe aldırırız :00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi bir kampanya başlatalım. snopy atmaca nın mail adresini versin bizlerde oraya mail yağmuruna tutalım ve snopy yi işe aldıralım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sunny menüsünden bıktık artık NEXTVİSİON gibi güzel bir menü olsun olmuyorsa NEXTVİSİON desteklensin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atmaca neyse de asıl sunny firması işi bilmiyor. Şurda snopy, isa yüksel gibi arkadaşları değerlendirmiyor.

Onlar olmasa cihaz satamayacaklar farkında değiller. Bu cihazlar popülerse ve 2.eli çok rahat para ediyorsa bu ve bir kaç arkadaşın sayesinde.

Yok yok profesyonel değiller.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri