Teşekkur: 0
bende size katılıyorum menüleri değişidirirlerse çok iyi olur
evet eski boartlı makinalar yok satıyor ben sahsen yeni modellerini tavsiye etmiyorum
valla menüyü beyenmeyen bu arkaşımız daha iisini yapsında bizde görelim bakalım laf söylemek kadar kolaymı bu işler
snopy konuşmanın cevabını bekliyoruz arkadaşım
becede artık değişiklik yapmaları lazım 3 4 senedir hep aynı öellikler aynı menü kaon teamde olmasa yazılımda yükleyemicez.o kadar şatış yapıyolar ama insanların değerini bilmiyorlar![]()
arkadasım sen yazdıgım mesajları ıyı okumadın herhalde.bır emır bır asagılama yok sadece ıstek ve rıca var.bızım soylememızlede bu ısler olmaz.eger uygunsa dedık en azında herseyıyle uygun olan nextvısıon yazılımını guncelleyebılırler dıyede fıkrımızı belırttık.en azından daha az ugrastırır dıye.netıcede bunu musterıye satan ve kullanan bızlerız.burada bazı onemlı ustalarımız olmasa bu cıhazlar bu kadar populer olmaz.bır cok usta bu ısı hobı olarak yapıyor bunu da bılıyorsundur herhalde.Sevgili kardesım bırde hangı cıhazı kullandıgını merak edıyorum belırtmemısınde.ayrıca neden bu kadar ustune alıyorsun onada sastım.yazılım ısı o kadar kolay bırsey olsa burada bu yazıları yazmaz yapar verırdım.Not:bır cok kısıde kaon veya dıgılıne yazılımı kullanıyor.bunu da bılıyorsundur sanırım
Konu odemisligurkan tarafından (16-11-2006 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir.
gerçekten isa yüksel ve snoopy birer deha!avrupada olsalardı şimdi enüst düzey firmalar onları kaparlardı ya.memleketim işte!...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri