Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: atmaca elektronık e cagrı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı drvet06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Atmaca neyse de asıl sunny firması işi bilmiyor. Şurda snopy, isa yüksel gibi arkadaşları değerlendirmiyor.

Onlar olmasa cihaz satamayacaklar farkında değiller. Bu cihazlar popülerse ve 2.eli çok rahat para ediyorsa bu ve bir kaç arkadaşın sayesinde.

Yok yok profesyonel değiller.
    Çok haklısınız :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende size katılıyorum menüleri değişidirirlerse çok iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet eski boartlı makinalar yok satıyor ben sahsen yeni modellerini tavsiye etmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla menüyü beyenmeyen bu arkaşımız daha iisini yapsında bizde görelim bakalım laf söylemek kadar kolaymı bu işler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla menüyü beyenmeyen bu arkaşımız daha iisini yapsında bizde görelim bakalım laf söylemek kadar kolaymı bu işler
    Kullanıcıların işi yazılım yapmak değildir.Onlar doğal hakları olan desteği firmadan istiyorlar.
    Buda gayet normal.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy konuşmanın cevabını bekliyoruz arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

becede artık değişiklik yapmaları lazım 3 4 senedir hep aynı öellikler aynı menü kaon teamde olmasa yazılımda yükleyemicez.o kadar şatış yapıyolar ama insanların değerini bilmiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasım sen yazdıgım mesajları ıyı okumadın herhalde.bır emır bır asagılama yok sadece ıstek ve rıca var.bızım soylememızlede bu ısler olmaz.eger uygunsa dedık en azında herseyıyle uygun olan nextvısıon yazılımını guncelleyebılırler dıyede fıkrımızı belırttık.en azından daha az ugrastırır dıye.netıcede bunu musterıye satan ve kullanan bızlerız.burada bazı onemlı ustalarımız olmasa bu cıhazlar bu kadar populer olmaz.bır cok usta bu ısı hobı olarak yapıyor bunu da bılıyorsundur herhalde.Sevgili kardesım bırde hangı cıhazı kullandıgını merak edıyorum belırtmemısınde.ayrıca neden bu kadar ustune alıyorsun onada sastım.yazılım ısı o kadar kolay bırsey olsa burada bu yazıları yazmaz yapar verırdım.Not:bır cok kısıde kaon veya dıgılıne yazılımı kullanıyor.bunu da bılıyorsundur sanırım
    Konu odemisligurkan tarafından (16-11-2006 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten isa yüksel ve snoopy birer deha!avrupada olsalardı şimdi enüst düzey firmalar onları kaparlardı ya.memleketim işte!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı silvercar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerçekten isa yüksel ve snoopy birer deha!avrupada olsalardı şimdi enüst düzey firmalar onları kaparlardı ya.memleketim işte!...
    Malesef değer bilen yok .Bu adamlar gece gunduz sunny için ugrasıyorlar.Sizin görmediniz bölümlerde 17 kasımda cıkacak auto yazılımlarını yapıyorlar.Hiç bir menfaatleri olmadan inanın buna.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri