Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: atmaca elektronık e cagrı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon larda menü rengi değişmiş yeni yazlımlarda menü rengi mavi geliyor önceden mor menüdü sunny de böyle bir deşiklik yapsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı RAMCO74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    snopy konuşmanın cevabını bekliyoruz arkadaşım
    cevap şu şuanda menu de herhangibir degişiklik söz konusu degil ama yıl başında bakacaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm ben sizlere katılmıyorum yeni yani animasyon menülü cihazlar beş para etmez değiştirebiliyorlarsa animasyon menülü cihazları eski menüye çevirsinler çünki sunny i sunny yapan o menüye sahip cihazlardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm ben sizlere katılmıyorum yeni yani animasyon menülü cihazlar beş para etmez değiştirebiliyorlarsa animasyon menülü cihazları eski menüye çevirsinler çünki sunny i sunny yapan o menüye sahip cihazlardı.
    kardes menu derken komple bır degısıklık degıl kabuk onemlı.zaten kaon boardlı cıhazların menu ıcı %95 ı kaon menuyle aynı.degısık tarafları renk ve bılgı banerlerı yanı kanal degıstırdıgımızde karsımıza cıkan sey.anımasyonluya ornek verırken bunu demek ıstemıstım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cevap şu şuanda menu de herhangibir degişiklik söz konusu degil ama yıl başında bakacaklar
    alakan ıcın tesekkurler snopy.sızlerde olmasanız vay kaon tabanlı cıhazların halıne.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri