REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forumun saati yanlışşa bu ayarları yapınız..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ekim ayı sonunda saatlerin geri alınmasıyle birlikte forum saatinde 1-2 saat farklılık görüyorsanız. Kontrol panelinize girin. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tarih & Zaman Seçeneklerinden Zaman ayarını GMT+2 Yapınız .Saat düzelecektir.
    Konu Admin tarafından (15-11-2006 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha önce bi sorun yoktu usta bugün karşılaşıyorum ilk defa bi deneyeyim,sağol...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Profilinizden Saat zaman ayalarını GMT 2 yapınız
    usta yaptım ama iki saatken bir saat geri geldi yani şuanda saat 00:36 yı gösteriyor,bir kaçını denedim ama olmadı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SG_1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta yaptım ama iki saatken bir saat geri geldi yani şuanda saat 00:36 yı gösteriyor,bir kaçını denedim ama olmadı...
    SupersatForum Zaman Ayarları GMT +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:31 bende böyle başka ayarı yok arkadaşım bunun GMT 3 de 00:31 GMT 2 de 23:31 su anda sizde bir geri gelin GMT 1 yapın bari bununla ilgili konu actum hatalar bölümünde ok oradan devam edelim :00000002:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamdır şimdi oldu teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SG_1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamamdır şimdi oldu teşekkürler...
    sorun duzeldigine sevindim konuyu hatalar bölümüne tasıdım bunu yasayan arkadaşlar varsa kısa yolla çözsünler diye

Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun duzeldigine sevindim konuyu hatalar bölümüne tasıdım bunu yasayan arkadaşlar varsa kısa yolla çözsünler diye

Kolay gelsin
    bilgi için teşekkürler bu sorun bende de vardı sorun çözüldü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kolay gelsin
    sn serkan yılmaz,bilgilendirme için teşekkürler sanırım bu şekilde saat ayarı problemi ortadan kalkar.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sn serkan yılmaz,bilgilendirme için teşekkürler sanırım bu şekilde saat ayarı problemi ortadan kalkar.kolaygelsin
    İnanın ben degiştirmedim kendisi nasıl olduysa saat doğru ilerliyor bende Sahibini tanıyormu nedir forum :00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnanın ben degiştirmedim kendisi nasıl olduysa saat doğru ilerliyor bende Sahibini tanıyormu nedir forum :00000004:
    tanıyor olabilir
    bendede saat kılı kılına doğru :28:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri