Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Forumun saati yanlýþþa bu ayarlarý yapýnýz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forumun saati yanlýþþa bu ayarlarý yapýnýz..

ustalar bi sorun var herhalde þuan saat 23:05 ama forumun saati 01:05 i gösteriyor,bilgisi olan varmý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ekim ayı sonunda saatlerin geri alınmasıyle birlikte forum saatinde 1-2 saat farklılık görüyorsanız. Kontrol panelinize girin. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Tarih & Zaman Seçeneklerinden Zaman ayarını GMT+2 Yapınız .Saat düzelecektir.
    Konu Admin tarafýndan (15-11-2006 Saat 00:37 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha önce bi sorun yoktu usta bugün karþýlaþýyorum ilk defa bi deneyeyim,saðol...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Profilinizden Saat zaman ayalarýný GMT 2 yapýnýz
    usta yaptým ama iki saatken bir saat geri geldi yani þuanda saat 00:36 yý gösteriyor,bir kaçýný denedim ama olmadý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tamamdır şimdi oldu teşekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SG_1907 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta yaptým ama iki saatken bir saat geri geldi yani þuanda saat 00:36 yý gösteriyor,bir kaçýný denedim ama olmadý...
    SupersatForum Zaman Ayarlarý GMT +2 olarak düzenlenmiþtir. Þu Anki Saat: 23:31 bende böyle baþka ayarý yok arkadaþým bunun GMT 3 de 00:31 GMT 2 de 23:31 su anda sizde bir geri gelin GMT 1 yapýn bari bununla ilgili konu actum hatalar bölümünde ok oradan devam edelim :00000002:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SG_1907 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tamamdýr þimdi oldu teþekkürler...
    sorun duzeldigine sevindim konuyu hatalar bölümüne tasýdým bunu yasayan arkadaþlar varsa kýsa yolla çözsünler diye

Kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sorun duzeldigine sevindim konuyu hatalar bölümüne tasýdým bunu yasayan arkadaþlar varsa kýsa yolla çözsünler diye

Kolay gelsin
    bilgi için teþekkürler bu sorun bende de vardý sorun çözüldü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kolay gelsin
    sn serkan yýlmaz,bilgilendirme için teþekkürler sanýrým bu þekilde saat ayarý problemi ortadan kalkar.kolaygelsin

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý western32483 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sn serkan yýlmaz,bilgilendirme için teþekkürler sanýrým bu þekilde saat ayarý problemi ortadan kalkar.kolaygelsin
    Ýnanýn ben degiþtirmedim kendisi nasýl olduysa saat doðru ilerliyor bende Sahibini tanýyormu nedir forum :00000004:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri