REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Marmara'ya suni deprem teklifi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence böyle bir imkan varsa önlem alınıp planlı şekilde yapılması çok yerinde olur...bilerek ve önlem alınarak yapılırsa daha çok az hasarla deprem riski azaltılmış olur...mütahitlere değinilmiş unutmayınki arz varsa talepde vardır...elbetteki onaylamıyorum ama insanlarda her şeyin ucuzunu talep ederlerse elbetteki mütahitde malzemeyi azaltıp maliyeti düşürüp çürük binalar yapar...sadece suç onlarda değil bu zincirin başlangıcından sonuna kadar sorumluluğu olan kim varsa komple suçludur...peki onlar binayı yaptı bu çürük binalara kim ruhsat veriyor kim oturulmasına izin veriyor...yani kısaca balık baştan kokar...malesef...bina alıyorsanız yapı denetimini zemin etütü falan yaptırınız...inşallah deprem olmaz ama 30 yıl içinde olacağı söyleniyor...sevgilerimle...
    yok abiş katılımıyorum size kusuruma bakmayınızda bir mütait bi inşaatta torbalarca para kaldırıyor torbalarca olmasın bi valiz neylerine yetmiyoki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zamanında yerel yönetimler oy için rant için yaptıklarını herzaman olduğu gibi halk ödüyor allah depremden korusun arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı RAMCO74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zamanında yerel yönetimler oy için rant için yaptıklarını herzaman olduğu gibi halk ödüyor allah depremden korusun arkadaşlar
    AMİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH kimseye deprem acısı yaşatmasın inşallah
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teklifler iptal edilmiş suni bi depremde çok yıkılmalar olacağı için devlet tazminatların altından kalkamazmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencee haklılar bu mesuliyet altına kimse giremezdi zaten
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok abiş katılımıyorum size kusuruma bakmayınızda bir mütait bi inşaatta torbalarca para kaldırıyor torbalarca olmasın bi valiz neylerine yetmiyoki
    Eee...peki bu şahıslara kim onay verip göz yumuyor...???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet marmarada bir deprem olacağı kesin. Son günlerde tv lerde ve yazılı medyada bu iş çok kotarılıyıor. Nedeni acaba bazı kimselerin rant çıkarma çalışması olmasın. Ayağında yırtık ayakkabı olanların bu deprem pompalamasından şimdi trilyonluk servetleri varmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir gece yarısı aniden olan bi depre dah mı iyi olacak ki bilinçli bi şekilde yapılsa daha iyi olur aslında en azından can kayıpları olmadan tedbir alınabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tazminat olayına katılıyorum.evinde kırık döküğü olan bile gidip tazminat işine girer bunun altından devlet hiç bir zaman kalkamaz.ayrıca istanbuldaki böyle bir olayın kıyı şeridinde bulunan tarihi yapıların dalgalardan etkilenmesi durumunada şüphe duyuyorum.belki köprülere bile hasar yapabilir.ayrıca o böyle bir olay olmadan önce,olurken ve olduktan sonraki paniği düşünmek bile istemiyorum.bence hiç bir zaman böyle bir teklif uygulanmamalı.çünkü istanbulun yüzde 60 ı böyle bir olaya dayanamaz...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri