Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Askerlik süresi kısaldı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben askerliyimi 18 ay yaptım. her şey değiştiyine göre arkerlik durumuda kesin değişmiştir. eski arkerlikle şimdiki askerlik arasında dağlar kadar fark var, en azından şimdi askerliye giden gençler okumuş bilmiş ve ileriye yönelik bir beyin taşıyorlar. askerlikte 3 ay üst devrenin botlarını boyattılar bana. allah bin belalarını versin. askere başkasının botlarını boyamak içinmi aldılar beni. rezalet kepazelik. allah belalarını versin. neymiş alt devre. allahlarından bulsunlar. kültürsüz cahil angut eçel az gelişmiş, anti sosyal. agd beyinler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben askerliyimi 18 ay yaptım. her şey değiştiyine göre arkerlik durumuda kesin değişmiştir. eski arkerlikle şimdiki askerlik arasında dağlar kadar fark var, en azından şimdi askerliye giden gençler okumuş bilmiş ve ileriye yönelik bir beyin taşıyorlar. askerlikte 3 ay üst devrenin botlarını boyattılar bana. allah bin belalarını versin. askere başkasının botlarını boyamak içinmi aldılar beni. rezalet kepazelik. allah belalarını versin. neymiş alt devre. allahlarından bulsunlar. kültürsüz cahil angut eçel az gelişmiş, anti sosyal. agd beyinler.
    Bizdede devrecelik vardı ama ben yapmadım yaptırmadımda yapmak zorundada degildim gün geldi kapıştımda gün geldi rütbeli oldum o zaman onlar gününü gördü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim yaptığım yerde hiç devrecilik, toprakçılık olmadı. hele hele başkasına bot boyatma gibi bir şeyi acemi birliğinde dahi görmedim. şaşırdım... baya rezil bir durumla karşı karşıya kalmışsın ali abi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim yaptığım yerde hiç devrecilik, toprakçılık olmadı. hele hele başkasına bot boyatma gibi bir şeyi acemi birliğinde dahi görmedim. şaşırdım... baya rezil bir durumla karşı karşıya kalmışsın ali abi.

Vallaha abi bizdede devrecilik vardı aliharbiye abinin dediğini bizlede yaşadık. Başkasının botunu boyamadık ama daha kötülerinide görmedik değil hani. Bende üst devre oldum altımı hiç ezmedim hatta kendi tertiplerimle bile tartışmıştım bana diyorlardı neden alt devrelere ,iş yaptırmıyon diye.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri