Ayrıyetende Tahaatüt olayıda yok.
En önemli faktörde internetin 128kb da düşmesi.
Geçmeyi düşünüyorum.
Avea nın alt yapısını kullanıyor
Avea bazı sehirlerde cekim gücü falan cok iyi bazı yerlerde gercekten cok kötü sinyal seviyesi 4-5 diş cekmesi lazımki internete falan sorunsuz girmeniz lazım
Zamanla artık çekmeyen yer kalmıycak ülkemizde inşallah
Ben aveanın hem internetini 'hemde bimcel altyapısını kullanıyorum ve herhangi sıkıntıda yaşamadım.
Ama kışın aveanın jett modem li internetinde sorunlar yaşadım bağlantı çok kopuyordu.
Şimdi o sorunların hiç biri yok. İnternetg full
Editt. Mesaj tekrarı nedeni ile mesajlar birleştirilmştir.
Konu Hikmet™ tarafından (13-07-2013 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesaj tekrarı
Bende faturalı süper ikili 1gb paketini kullanıyorum istediğim yerden internete rahatlıkla bağlanabiliyorum sorun yok yer tabiki önemli ben istanbul dan yazıyorum
avea alt yapısı kullanması, bu ucuzlugun sebebi.
2senedir avea kullanyorum. cevremdeki bir cok tanıdıga aveaya tasıdım. sorun yasayan olmadı. özellikle ben cok gezerim, sürekli online internet kullanırım. Bazı yerlerde 3g zayıf oldugu gercektir. fakat genel olarak istanbul ve tekirdağ genelinde aveann 2g olarak çekmediği bir yer görmedim.
pttcel bu tarifeyi taahutsuz olarak vermesi mukemmel olmuş.
sırf internet için bile bunu alanlar olacaktır. 250mb sonrası hız 128k düşüyor. ben köy gibi bir yerde 128kbps ile sorunsuz internet kullandım bilgisayarımdan.
telefonun hotspoint özelliği ile. hız tabikide düşüyor.
youtube vs izleyemezsiniz ama webde dolaşabilirsiniz.
yarın itibari ile gsmobile olan hattımı pttcel olarak tasıcam.
zamanım olursa ayrıntılı bilgi veririm.
bendede bimcell var acaba tasınsammı postahane cell ee)
Türkiye de bence avea kişilerin cebini düşünen tek operatör
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri