REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yalçınticaret işyerine hırsız girmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yalçınticaret işyerine hırsız girmiş

yalçınticaret arkadaşımızın işyerine hırsız girmiş
    kendisine buradan geçmiş olsun diyorum
    para kolay kazanılmıyor
    bu hırsızlığın cezaları bir an önce caydırıcı hale gelmesini diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun benim 2005 de disustu bilgisayarımı çaldiler daha taksidini bittirmemiştim allah kimsenin başina gelmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

17/10/2006

bayrama hazırlanıyoruz derken mağazama geliyorum hırsız şoku hadi bunu unuttum derken

14/11/2006

sabah 06:45 cep telefonum çalıyor arayan mağaza diyorum ki kendi kendime sabah sabha babam galiba erken açtı derken hemen ardından babam da beni arıyor hayırdır olum derken anlıyoruz ki

yine hırsız şoku
    herkesin ayakta olduğu vakitte ve köşedeki bakkal abim görüp ne yapıyorsunuz demesine karşılık şerefsiz hırsızın Sİ... GİT sen karışma deyip tornavida çekmiş vede geri gönüp gitmiş

olay bu kadar basit mi insanlık adına 155 aransa veya hırsız içeride iken üzerine kepenk kapatılsa yakalanmaması içten değil NEYSE YAZMAKLA BİTMEZ BU OLAY

NEREY GİDİYORUZ NASIL BİR TOPLUM OLUYORUZ BÖLE DUYARSIZ

bu arada herkese teşekkürler desteğiniz için....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    17/10/2006

bayrama hazırlanıyoruz derken mağazama geliyorum hırsız şoku hadi bunu unuttum derken

14/11/2006

sabah 06:45 cep telefonum çalıyor arayan mağaza diyorum ki kendi kendime sabah sabha babam galiba erken açtı derken hemen ardından babam da beni arıyor hayırdır olum derken anlıyoruz ki

yine hırsız şoku
    herkesin ayakta olduğu vakitte ve köşedeki bakkal abim görüp ne yapıyorsunuz demesine karşılık şerefsiz hırsızın Sİ... GİT sen karışma deyip tornavida çekmiş vede geri gönüp gitmiş

olay bu kadar basit mi insanlık adına 155 aransa veya hırsız içeride iken üzerine kepenk kapatılsa yakalanmaması içten değil NEYSE YAZMAKLA BİTMEZ BU OLAY

NEREY GİDİYORUZ NASIL BİR TOPLUM OLUYORUZ BÖLE DUYARSIZ

bu arada herkese teşekkürler desteğiniz için....

üstadım geçmiş olsun üzüldüm gi.den mal olsun canın sag ya olayı gören komşuna
    gelince hırsızları görünce altına ettmişdir belkide bu bir varsayım
    aslında öyle degil tomlum olarak malesef hızla yozlaşıyorruz bana dokunmayan bin yaşasın misali malesef kirizler ve televole programları bu milleti bitirdi yozlaştırdı görseler bile görmezler onun için dürüst ekmegini helali ile kazanan milletimize allah kolaylık versin tekrar geçmiş olsun..

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekden geçmiş olsun....aslında bazı arap ülkelerindeki gibi hırsızlık yapanın elini kesme olayını uygulasak..bakın bır daha hırsızlık oluyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun arkadaşım cok üzüldüm ne diyelim yazalar da bu kadar boşluk olursa olacagı bu ne yapalım kimse ses cıkaramıyor polis yakalıyor savcı bırakıyor bu cark böyle dönüp gidiyor

polis yakalıyor ertesi gün devriyede bir de ne görsün bakıyor ki adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor ee siz polis olsanız ne yaparsınız gecenler de yanliş hatırlamıyorsam bir polisi 1-2 hafta önce yakaladıgı hırsız tarafın dan öldürülmüştü öyle bir olay olmuştu hatırlayan vardır....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri