Ustam özellik olarak *** view identleri biss *** bölümüne eklendi kremalar eklendi Cryptoworks keyleri yazılım içersine eklendi sorunduz olarak çalışıyor kanal kilit sorunu düzeltildi tps haftalık keyler eklendi uzun zaman sonra yok yok bu yazılımda![]()
Teşekkur: 0
Ustam özellik olarak *** view identleri biss *** bölümüne eklendi kremalar eklendi Cryptoworks keyleri yazılım içersine eklendi sorunduz olarak çalışıyor kanal kilit sorunu düzeltildi tps haftalık keyler eklendi uzun zaman sonra yok yok bu yazılımda![]()
arkadaşlarrr 30400SKY yazılımı ne zamannn çıkacakkkk... yardımcı olursanız sevinirim...
"GoldMaster 30300 Serisi 15-11-2006 tarihli yazılımlar eklenmiştir...
Cryptoworks ok
Biss ok
TPS ok
Kanal kilit sorunu düzeltildi...
Diğer Yazılımlarda eklenecektir bekleyin...
http://www.supersatforum.com/showthread.php?t=14966"
merakla bekliyoruz radakoğlu gm30700mx ama bgun yetişmedi herhalde))
selam arkadaşlar uzun süredir çıkmayan 30700 yazılımından haberi olan varmı? Bayaadır arıyorum.. ve Gm 30700 cihazına 30300 yazılımını atsam uyarmı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
arkadaşım 30700 serisi sadecekendi yazılımlarını kullanır. Yazılımlardan şu an için bir haber yok.![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
sevgili arkadaşım 30300 e 15 11 2006 yazılımı attım fakat şifreli kanalları bir müdddet gösterdikten sonra kayboluyor kanal kilid tüzeltildi diyor tekrar yazılımı attım yine aynı cihazın fişini elektrikten çıkarıp taktığımda yine bir müddet gösterip kayboluyor yardımcı olursanız sevinirim....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri