Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: GoldMaster 30300 Serisi 15-11-2006 tarihli yazılımlar eklenmiştir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aciko 4225 skyda 30300 yazılımını denedim sorun yok gayet iyi çalışıyor. Goldmaster 11300 cı cihazdada 30300 cı denedim ondada sorun yok bilginize.Ama RF CIKIŞI YOK Yazılımda.Scart kullanıyorsanız yukleyin sorun cıkmaz.

Ben aciko yazılımına geri dönecem sanki bu yazılımda bir özellik yok gibi geliyor bana alıştıgımdanmıdır nedir yinede tercih sizlerin
    Ustam özellik olarak *** view identleri biss *** bölümüne eklendi kremalar eklendi Cryptoworks keyleri yazılım içersine eklendi sorunduz olarak çalışıyor kanal kilit sorunu düzeltildi tps haftalık keyler eklendi uzun zaman sonra yok yok bu yazılımda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZaLiM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustam özellik olarak *** view identleri biss *** bölümüne eklendi kremalar eklendi Cryptoworks keyleri yazılım içersine eklendi sorunduz olarak çalışıyor kanal kilit sorunu düzeltildi tps haftalık keyler eklendi uzun zaman sonra yok yok bu yazılımda
    Haklısın zalim NTV sorunu devam ediyormu bu yazılımda? Aciko yazılımdan farksız gibi geldi bana:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlarrr 30400SKY yazılımı ne zamannn çıkacakkkk... yardımcı olursanız sevinirim...

"GoldMaster 30300 Serisi 15-11-2006 tarihli yazılımlar eklenmiştir...

Cryptoworks ok
    Biss ok
    TPS ok
    Kanal kilit sorunu düzeltildi...

Diğer Yazılımlarda eklenecektir bekleyin...

http://www.supersatforum.com/showthread.php?t=14966"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musayip Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlarrr 30400SKY yazılımı ne zamannn çıkacakkkk... yardımcı olursanız sevinirim...

"GoldMaster 30300 Serisi 15-11-2006 tarihli yazılımlar eklenmiştir...

Cryptoworks ok
    Biss ok
    TPS ok
    Kanal kilit sorunu düzeltildi...

Diğer Yazılımlarda eklenecektir bekleyin...

http://www.supersatforum.com/showthread.php?t=14966"
    Yazılımlar bugün gelmesi gerekiyor.Forumdan takip ediniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merakla bekliyoruz radakoğlu gm30700mx ama bgun yetişmedi herhalde))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar uzun süredir çıkmayan 30700 yazılımından haberi olan varmı? Bayaadır arıyorum.. ve Gm 30700 cihazına 30300 yazılımını atsam uyarmı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 30700 serisi sadecekendi yazılımlarını kullanır. Yazılımlardan şu an için bir haber yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahleyar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar uzun süredir çıkmayan 30700 yazılımından haberi olan varmı? Bayaadır arıyorum.. ve Gm 30700 cihazına 30300 yazılımını atsam uyarmı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
    30300 le 30700 farklı cihazlar malesef uymaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşım 30300 e 15 11 2006 yazılımı attım fakat şifreli kanalları bir müdddet gösterdikten sonra kayboluyor kanal kilid tüzeltildi diyor tekrar yazılımı attım yine aynı cihazın fişini elektrikten çıkarıp taktığımda yine bir müddet gösterip kayboluyor yardımcı olursanız sevinirim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ziya731 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili arkadaşım 30300 e 15 11 2006 yazılımı attım fakat şifreli kanalları bir müdddet gösterdikten sonra kayboluyor kanal kilid tüzeltildi diyor tekrar yazılımı attım yine aynı cihazın fişini elektrikten çıkarıp taktığımda yine bir müddet gösterip kayboluyor yardımcı olursanız sevinirim....
    Aciko 4225 sky yazılımını atınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .Yazılımlarda genel hata var sanırım arkadaşımda da emu ile seyrettigi kanallar gitti.Aciko yukledik düzeldii

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri