REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Cumhuriyet deyince aklınıza ilk ne geliyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte dedim ya hiç bir güvenlik söz konusu yok. karanlıklar ülkesi adeta, giden pisi pisine gidiyor. inşallah gelecek nesil bu sorunu çözer.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bayram bey siz çok bilmişsiniz herhalde. gerçi bilgi sahibi olsaydınız bir yerlerden mesaj copy yapmayıp fikrinizi herkes gibi beyan ederdiniz. bize ders vermeye çalışıyorsunuz. bizler kendi tarihimizi çok iii biliyoruz. kendi tarihini bilmeyen araştırsın öğrensin. şekil a gibi. herkes ne güzel sohbet eder gibi kendi fikrini yazmış. siz ise utanmadan kalkıp bize ders vermeye çalışıyorsun. siz hocamısın allah aşkına. neden herşeyi tadında bırakmıyorsunuz. eyer cevap yazarsanız size reply yazmıyacam. ama lütfen sizde yazacağınız mesajlarınıza dikkat ediniz. bakınız super mod bölümünde yer alıyorsunuz, ama neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremiyorsunuz. allaha emanet olun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

utanmayı sizden ögrenecek degilim mesajıda editledim artık bol bol yaz .. birdahaki mesajlarınızda ihbar butonuna bas bana utanmaz çok bilmiş diyerek hakaret etmeyide bırak..

herşey ilk kurulurken iyimiş sadece cumhuriyet denilince nedense ejdadımın yazdıgı kelimeyi özel dersle almak zorunlulugu aklıma gelmekte keşke harf kanunu olmasaydı..tabii o günlerin şartlarımı bunumu gerektirdi onuda bilemeyiz vardır bir bildikleri..
    Konu bayram tv tarafından (25-10-2013 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar lütfen birbirimize kırıcı cümleler kullanmayalım. Biz "Supersatforum Ailesiyiz" bize yakışmıyor. Selamlar..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sanmaki Zalım olanlardan Bir Gün Hesap Sorulmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alevlenmeyin arkadaslar....
    Onemli olan burada acikca yorumlarimizi dile getirmek.
    Bize yillarca onumuze set gerdiler simdi o devir gecti acik acik konusabiliriz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki daha acik sorayim size cumhuriyetin ilaniyla biz hangi haklari kazandik ne kaybettik kazandiklarimizi kullanabiliyormuyuz
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki daha acik sorayim size cumhuriyetin ilaniyla biz hangi haklari kazandik ne kaybettik kazandiklarimizi kullanabiliyormuyuz
    cumhuriyetle çok şeyler kazanıldı yalnız düşüncem son 20 senden beri cumhuriyetimizin degerlerinden uzaklaştırılmaya başlandık seneler öncesinde insanımız cumhuriyeti bir bayram sabah gibi kutlarmışlar hatta ben okul çagındayken cumhuriyet bayramına bir kaç gün kala herkes diyebilirm evlerin camlarına arabalarına vs. şanlı bayragımızı asarlardı kutlama yerleri dolardı şimdi bakıyorum sorsam 29 ekim neyi hatırlatıyor nerdeyse bilmeyecekler cumhuriyet bayramı olacagını bu konu işte beni düşündürmekte..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cumhuriyetle çok şeyler kazanıldı yalnız düşüncem son 20 senden beri cumhuriyetimizin degerlerinden uzaklaştırılmaya başlandık seneler öncesinde insanımız cumhuriyeti bir bayram sabah gibi kutlarmışlar hatta ben okul çagındayken cumhuriyet bayramına bir kaç gün kala herkes diyebilirm evlerin camlarına arabalarına vs. şanlı bayragımızı asarlardı kutlama yerleri dolardı şimdi bakıyorum sorsam 29 ekim neyi hatırlatıyor nerdeyse bilmeyecekler cumhuriyet bayramı olacagını bu konu işte beni düşündürmekte..
    günümüz sartlarında bu birazda derdi maişet derdine düşünce insanın para pul ev gecindirme derdinden öte gitmiyor maalesef o sebeple milli hassasietlerimiz bir nevi azaldı ama bu degilki içimizdeki ates sönüyor maddi gecerlilik sadece milli hassasiyetlerimizin önüne gecti o kadar
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cabbari ustam çok hassas bir soru oldu. Evet öncelikle cumhuriyet olmasaydı herkes krallar padişahlar ve sultanlar tarafından yönetilecekti. şimdi ise kişisel hak ve hukuklara sahip vatandaş yani yurttaş olduk, belkide insan olduğumuzu ve hiç bir şeye hakkımızın olmadığına inanacaktık. düşün bir kere fikir yasağı, kelime yasağı, yasaklarla dolu köle gibi bir hayat olacaktı, bunların hepsini cumhuriyet sayesinde atlattık.özellikle kadınlar cariyeden ve iş yapma kadını sıfatından asla çıkmayacaklardı, cumhuriyete en çok kadınlar sevinmeli diye düşünüyorum. okula gelelim şimdilerde herkes büyük küçük okula gidiyor, eğitim alıyor, okullarda herkes tıp sağlık doğru bilgiler alıyor, ileriye yönelik gelişimci, ilerici pozitif zeka eğitimi alıyorlar. cumhuriyetten önce sadece medreseler var olup, en çok dini bilgiler verilip çok affedersiniz hayvan gibi eğitim yapıyorlardı, kısaca cumhuriyetin bize kazandırdıklarına yatıp kalkıp cumhuriyete ve ATATÜRK'e ne kadar dua etsek azdır. ama şu an için malesef dini aletmiş gibi kullanıyorlar, cumhuriyet ülkesi olmamıza rağmen yine bazı haklar elimizden alınmış olsada gelecek nesil bunu ilerde illaki düzeltecektir, zira ileriki nesillerde her şey daha açık daha rahat ve insana yakışır olanı yapacaklarına inanıyorum. daha güzel bir dünya yaşamı için CUMHURİYET diyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hepinizi çok seviyorum, bayram bey sizide çok severim, mesajlarımdan alındıysanız. kesinlikle amacım sizi kırmak değil. sevgiler arkadaşlar. ben çıkıyorum yarın görüşürüz, eve yemeye yetişmem gerek yoksa hanım beni kapı içeri almayıp dışarda bırakır valla, hadi en iii akşamlar.
    LEBEN ?

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri