Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hüseyin seninle hiç kimse kavga etmiyor, seninle hiç kimse münakaşa etmiyor, kendine gel, çok agrasif davranıyorsun, hiç kimsenin türbanla alıp vermediği yok, cumhuriyetten bu yana olan değişiklikleri ve özgürlükleri konuşuyoruz, bize düşman gözüyle bakmaya hakkın yok üstelik süper mod bölümündesin, neyse biraz daha yumuşak huylu olmanı rica ediyorum, özgürlüğü, insan haklarını, cumhuriyeti sadece birimiz için değil hepimiz için konuşuyoruz. lütfen konuyu dağıtmadan fikirlerimizi belirtelim. önemli olan eski yasalarla veya şiddet içieren kanunkarla değil şeffaf insana yakışır en iyii yasalarla hepimizin yaşama hakkını savunuyoruz selametle.
güzel kardeşim burada fikirlerimizi tartışıyoruz,kimseylede alıp veremediğim yok,uslubum biraz farklı olabilir fakat dikkat ediyorum gezi olaylarından beri türk polisini şamar oğlanına çevirdiler,içeriden ve dışarıdan ağır eliştiriler geldi vede gelmelmeye devam ediyor.sanki taksimde hiçbirşey yokmuş olmamış fakat bir bölük polis gitmiş orada gezinen oturan vatandaşa gaz su sıkmış...böyle bir hava yaratılıyor...hükümete akp'ye polis üzerinden vurma eliştirme gayreti var burada...dışardaki hükümetleri kurumları anlayabiliyorumda içerdeki karşıtlar bu oyuna niçin geliyor anlamıyorum...emniyetin kendini anlatabilmesi için hergün basın toplantısı yapıp demeçmi vermesi bekleniyor...koca emniyet teşkilatında yaramaz adam yokmu var tabiki...bunlarda deşifre edelerek teşkilattan atılıyor zaten...bu ve buna benzer toplumsal olaylar karşısında tamamen hiyararşik şekilde konumlanmış olan kurumları eleştirirken,hele hele yasadışı örgütler karşısında biraz hakkaniyetli olalım....bunu göremediğimden dolayı size mesajlarım agrasif gelmiş olabilir....