Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: yardım sat 55000 fta e-6 hatası veriyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde atıcı loader versen sana zahmet hocam saygılaR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. loaderi dene.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAGOL HOCAM SAYGILAR İyi geceler.
    thanks

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

syn.hocam.volkan1065

BoxLoader1.2.exe tanıdıgı doya türü (( rom ))) ama sat-14900 yazılımı
    (( bin formatlı nasıl oacak tanımıyor emuyu atıcı ?
    saygılaR
    GOLMASTER 14000 SERİSİ LoADER VAR ELİMDE yani Boxloader1.2
    ama yazılımı tanımıyor bu cihazda.

sitem bilgisi.
    yazılım: m2.49 FS-1000
    Donanım:1000-0.5SZV0-M1.3DE
    yardım.
    *** menüsünü menü+ ayarlar+ 6666 cıkartım criptoworks haric hepsi var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben yazılımı seçebiliyorum ilk olarak yükleme loaderini aç ondan sonra com ayarını yap cihaz bilgisayarla bağlantı kursun ondan sonra softver yükselt seçeneğinden yazılımı seç.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(software upgrade eror )) yazıyor ( com 1 )) den kullanıyorum ben data kablosunu rs232 hocam
    yoksa bu cihazların kaplo şeklimi degişik ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu seri hakkında pek bir bilgim yok yinede bir araştırayayım heralde m2 49 versiyonu yükseltmek gerekiyo.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EWET hocam belkide loader yükselecek cihazın ve m2 61 leri bende gördüm

yazılım: m2.49 FS-1000. ( kesin bu degişcek
    saygılAR
    hocam buldugun zaman koyuver

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yada burda benim cihaza uygun loader varmı yazılım versiyonu
    kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım pekordan bişi anlamadım şimdi bakıyorum belki benden önce başkası bir cevap yazar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yamahacı_hotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    (software upgrade eror )) yazıyor ( com 1 )) den kullanıyorum ben data kablosunu rs232 hocam
    yoksa bu cihazların kaplo şeklimi degişik ?
    Çihazınını Bilgisayar bağlantısını yaptıkdan sonra software upgrade eror hatası verdigi zaman bilgisayarını kapat yeniden aç.Bilgisayar yeniden açılınca çihaz ile bağlantı kuruyor.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri