Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Askerlik süresi kısaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Askerlik süresi 12 aya düşürüldü..

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 1 Ocak 2014'ten itibaren askerlik süresinin 15 aydan 12 aya indirileceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, askerlik süresinin 1 Ocak 2014'ten itibaren geçerli olmak üzere, silah altındaki yükümlüleri de kapsayacak şekilde, erbaş ve erler için 15 aydan 12 aya indirilmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.
    Konu bayram tv tarafından (10-04-2014 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

askerler için güzel bir haber ben 18 ay yaptım vatanıma feda olsun..12 ay askerlik için bence ideal bir süredir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 15 ay yapmıştım.. Askerlik süresi en sonunda en uygun zaman aralıgına çekildi.. 12 ay bence yeterli bir süre..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Keşke askere gitmeden özel sektörde işe başlayanlar içinde bi kolaylık yapsalar. insanlar buralarda zar zor iş buluyor ve askere gidince işlerini kaybediyorlar büyük çoğunlukla.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hey gidi...ben 93 te gitmiştim. 15 ay olarak.teskereye sayılı günler kaldığında, teskereler 4 ay dondurulmuştu...19 ay yapmıştık... bayaa bir moral bozukluğu olmuştu.. aslında askerliği severdim. ama insan beklediği günün gelmesine ramak kala teskere uzayınca ister istemez bozuluyor...
    şimdi erken terhis olacakların içi kıpır kıpırdır. allah herkese hayırlı teskereler nasip etsin.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben askerliyimi 18 ay yaptım. her şey değiştiyine göre arkerlik durumuda kesin değişmiştir. eski arkerlikle şimdiki askerlik arasında dağlar kadar fark var, en azından şimdi askerliye giden gençler okumuş bilmiş ve ileriye yönelik bir beyin taşıyorlar. askerlikte 3 ay üst devrenin botlarını boyattılar bana. allah bin belalarını versin. askere başkasının botlarını boyamak içinmi aldılar beni. rezalet kepazelik. allah belalarını versin. neymiş alt devre. allahlarından bulsunlar. kültürsüz cahil angut eçel az gelişmiş, anti sosyal. agd beyinler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben askerliyimi 18 ay yaptım. her şey değiştiyine göre arkerlik durumuda kesin değişmiştir. eski arkerlikle şimdiki askerlik arasında dağlar kadar fark var, en azından şimdi askerliye giden gençler okumuş bilmiş ve ileriye yönelik bir beyin taşıyorlar. askerlikte 3 ay üst devrenin botlarını boyattılar bana. allah bin belalarını versin. askere başkasının botlarını boyamak içinmi aldılar beni. rezalet kepazelik. allah belalarını versin. neymiş alt devre. allahlarından bulsunlar. kültürsüz cahil angut eçel az gelişmiş, anti sosyal. agd beyinler.
    Bizdede devrecelik vardı ama ben yapmadım yaptırmadımda yapmak zorundada degildim gün geldi kapıştımda gün geldi rütbeli oldum o zaman onlar gününü gördü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende alt devreme bunları yaptırmadım, yaptırsaydım üst devremden farkım kalmazdı allah belalarını versin. ne kadar aşağılık bir durum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim yaptığım yerde hiç devrecilik, toprakçılık olmadı. hele hele başkasına bot boyatma gibi bir şeyi acemi birliğinde dahi görmedim. şaşırdım... baya rezil bir durumla karşı karşıya kalmışsın ali abi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim yaptığım yerde hiç devrecilik, toprakçılık olmadı. hele hele başkasına bot boyatma gibi bir şeyi acemi birliğinde dahi görmedim. şaşırdım... baya rezil bir durumla karşı karşıya kalmışsın ali abi.

Vallaha abi bizdede devrecilik vardı aliharbiye abinin dediğini bizlede yaşadık. Başkasının botunu boyamadık ama daha kötülerinide görmedik değil hani. Bende üst devre oldum altımı hiç ezmedim hatta kendi tertiplerimle bile tartışmıştım bana diyorlardı neden alt devrelere ,iş yaptırmıyon diye.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri