Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/15 İlkİlk ... 456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: GoldMaster 11000-20000-30000 serisi YAZILIMLAR (Original Menü)15112006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart goldmaster 30300 sky

bu cihaza nasıl yükleme yapıcam ne tür aparatlar ile bana lütfen yardımcı olun rs 232 ile olmuyor

teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ürün ismi : AC4222CI
    HARDVER Versiyonu : V1.00
    SOFTare versiyonu : V1.00
    SON YÜKLEME : JUL 12 2005
    BU CİHAZA BU TOPİCTEKİ HANGİ YAZılımı atıyım boat ,maya gerek varmı .
    sirüs,lü yazılım olacak.
    saygılaR.

Yardım lütfen yada aciko,nun kendi yazılımı yokmu gm cevirmesem ?

boat dosyası,nıda yemiyor yazılım,ıda aciko AC 4222 cı ? neden ?
    Konu Admin tarafından (08-12-2006 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CİHAZ arka anahtardan kapalı iken firamere ve dosya bul dedim com port uda 1 e aldım okiii oldu .
    not: ben bu cihaza direk gm yazılımı attım cı 30300 bir şey olurmu *** menüsüde 6383 den cıkyoıoyrdu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*emuya menu 6382 master kodunun dısından modul arabirimi yerinde *** code(video link) Bölümündeden ulaşabilirsiniz..
    *YAZILIMI ATTIKTAN SONRA YENİ KEYLERİN AKTİF OLABİLMESİ İÇİN *** BÖLÜMÜNE GİRİNCE TV RADİO TUSUNA BASMANIZ GEREKMEKTEDİR..

tamam *** menüsü ve menü + 7777 yeşil ışık yandı kanal kiliti acıldı ama *** menüsnde irdeto viases seca +nagra +biıs var criptolar gizilim ? acıldı pg+pb ama *** girişiyok criptowrks,nin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yamahacı_hotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    *emuya menu 6382 master kodunun dısından modul arabirimi yerinde *** code(video link) Bölümündeden ulaşabilirsiniz..
    *YAZILIMI ATTIKTAN SONRA YENİ KEYLERİN AKTİF OLABİLMESİ İÇİN *** BÖLÜMÜNE GİRİNCE TV RADİO TUSUNA BASMANIZ GEREKMEKTEDİR..

tamam *** menüsü ve menü + 7777 yeşil ışık yandı kanal kiliti acıldı ama *** menüsnde irdeto viases seca +nagra +biıs var criptolar gizilim ? acıldı pg+pb ama *** girişiyok criptowrks,nin
    Keyler yazılıma adepte edilmiş durumda o yüzden crptoworks menusu yok.İleryen zamanlarda yazılıma eklenecektir diye duyum aldım.Goldmaster 11000 bölümü ile ben ilgilendigim için şimdi mesajlarınıza bakıyorum ok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilkmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu cihaza nasıl yükleme yapıcam ne tür aparatlar ile bana lütfen yardımcı olun rs 232 ile olmuyor

teşekkürler
    Tum yukleme talimatı (resimli) hepsi forumda var biraz arastırmacı olunuz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan HocaM bu modellerde handi ident,e giriyoruz TET tv sirüs bbg ,yi ?
    000000:00: mı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yamahacı_hotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan HocaM bu modellerde handi ident,e giriyoruz TET tv sirüs bbg ,yi ?
    000000:00: mı ?
    Onlar crptoworks sistemine sahipse girpte izleyemezsiniz.Biss olsa bile bu son yazılımlarda sorun var girseniz bile açmaz.Sirıusdaki kanallara bakma fırsatım olmadıgım için su sekilde girerseniz açılır diye bir şey söyleyemem

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam standarT Dizets sistem TET TV Bbg rus,ya 11766 h 27500 biss :49: :45: biraz kurcalayım bulurum tet tv nin identini ama cihazı verdim.
    saygılaR.
    Konu yamahacı_hotti tarafından (09-12-2006 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan hocam caalışmalarınızda basarılar

Sayfa 14/15 İlkİlk ... 456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri