Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: GoldMaster 11000-20000-30000 serisi YAZILIMLAR (Original Menü)15112006

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükleme olumlu bittiğinde tv ekranında yada
    bilgisayar ekranında herhangibir mesaj veriyormu. succes gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buyuk ihtımalle 11400 aıt emularla gelen boot varsa onu yukle yanı yazılımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yükleme olumlu bittiğinde tv ekranında yada
    bilgisayar ekranında herhangibir mesaj veriyormu. succes gibi
    evet verıyor pcde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu gece TPS AESLER sona eriyor yarın TPS ve Multiler açmayabilir arkadaşlar Bir dahaki yazılıma kadar bekleyecez.Yinede yuklemek isteyenlerler yukleyebilir.Eski yazılımdan hiç degilse iyidir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aciko daha güzel bence kanal değişirken sinyal barını o şeride alsalar ve aciko orjinal menüsü yeşilmiş ara sıra değişik lik yapsalar birde keyler nextler gibi
    otomatik atabilsek daha güzel olur ben memnunum ikisindende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar
    Aciko menulu 11300 ci kullanıcısıyım. Son aciko yazılımını yükledim. Ancak bende bazen olan sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. TPS ve ABSAT kanallarının üzerine geldiğimde bazen uzun süre beklesem bile kanalı izleyemiyorum. daha sonra *** bölümüne girip keyleri resetliyorum. Ondan sonra açılıyor kanal.yada kanalın üzerinde 1-2 dakika bekledikten sonra açılıyor. Bu cihazdan kaynaklanan bir sorun olabilirmi?
    Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı stnevel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar
    Aciko menulu 11300 ci kullanıcısıyım. Son aciko yazılımını yükledim. Ancak bende bazen olan sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. TPS ve ABSAT kanallarının üzerine geldiğimde bazen uzun süre beklesem bile kanalı izleyemiyorum. daha sonra *** bölümüne girip keyleri resetliyorum. Ondan sonra açılıyor kanal.yada kanalın üzerinde 1-2 dakika bekledikten sonra açılıyor. Bu cihazdan kaynaklanan bir sorun olabilirmi?
    Teşekkürler
    arkadaşım bu şimdilik normal olan bir konu o kadarçok aes *** varki cihaz bile bulmakta arasıra zorlanıyor arasıra *** menüsününü resetlenmesi gerekiyor. sen zaten çözümü bulmuşsun bu şekildedevam at. kolay gelsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihaz gm 11400
    kapatma işini kumandadan yapıyorum.
    yoksa elektrik fişini mi çekmeliyim?
    Evet elektriği kesmelisin. Şöyle:
    1-Elektriği kes,
    2-Yükleme loaderını aç boot dosyasını seç,
    3-Yükle tuşuna bas,
    4-Cihazın fişini tak. Bitince Succes yazar biraz bekle fişi çek. Aynı şekilde esas yazılımı ve boot'u tekrar yükle sorun yok. İyi günler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar cihazım 11400 cım. 05-04-2006 Yazılımı yüklü. Bu son yazılım Aciko yazılımımı yoksa goldmaster yazılımımı. Direk yazılımı yükleyebilirmiyim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Arşimet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar cihazım 11400 cım. 05-04-2006 Yazılımı yüklü. Bu son yazılım Aciko yazılımımı yoksa goldmaster yazılımımı. Direk yazılımı yükleyebilirmiyim...
    Kardeş her ikisinide yükleyebilirsin. Bir sorun olmaz. Kolay gelsin, iyi seyirler.
    Saygılar.

Sayfa 7/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri