ufak tefek sorunlar olabilir abartmayalım. Türkiye için hayırlı olsun gurur verici bir tablo.
ufak tefek sorunlar olabilir abartmayalım. Türkiye için hayırlı olsun gurur verici bir tablo.
PHİLİPS 40PFL6606K--NEXT MACHİNA 3D GRİ KASA
UYDULAR: 46e-42e-39e-23e-19e-16e-13e-9e-7e-4.8e---1.0w-30w
Evet abartılacak bir şey yok
ben bu başlıgı beyenmedim humumete tepgi gbi bişi
Bu bir kul yapısı,her şey olabilir.Ama her zaman tedbirli ve sabırlı olmakta yarar var.Böylesine büyük bir projede emeği geçen herkesi kutlarım.Keşke bu projenin yapımcıları da Türk mühendisleri olsaydı.![]()
Aslında varya hep bozulsa başına bir iş gelsede hemen bu yapılan işi eleştirsek diye o kadar çok kişi var ki bunları başka bir parti yapsaydı ben yine aynı şeyleri söylerdim.
Biz kişiler yapılan hizmetlere bakmalıyız.Gerisi teferruat şu hayatta devletten hizmet dışında ne alabilrsiniz ki ?
Devlet hizmet etmeye daha yeni başladı bence.
Bir İşi Bilen Yapar Az Bilen Akıl Verir Bilmeyen Eleştirir
Nede Güzel Bi Söz
Şimdi şöyle yazılanlara bakıyorum bazı arkadaşlar hemen HÜKÜMETİ koruma moduna geçmişler...Bu telaş nedir neden bu kadar endişeye kapılıyorsunuz arkadaşlar.Hiç kimse yapılan işlere karşı değil önemli olan her şeyi ile düşünülüp o şekilde insanlara hayırlı olan HİZMETTİR...Bundan kaç sene önce idi bilmiyorum unutttum şaaşalı biçimde hizmete giren İLK HIZLI TREN malumunuz PAMUKOVADA raydan çıkıp bir çok vatandaşımızın ÖLÜMÜNE neden olmuştu.! Çünkü tam anlamı ile KONTROLLER yapılmamıştı paldır küldür alelacele hizmete alınan bir TREN çok kısa bir zamanda bir çok insanımızın canına mal oldu...Bizler ne zaman AKILLANACAĞIZ arkadaşlar...Hiç kimse yapılan hizmete karşı değil zaten bunun aksini inkar eden insanda değildir.Amaaa her şey tastamam her türlü kontroller yapılarak her türlü kötü senaryolar üretilerek en zor zamanda ne nasıl yapılır biçiminde hizmete alınan her şey için EYVALLAH...Ama alelacele yapılan İNSANLIK için her an korkulu bir sıkıntıya neden olabilecek her şeye ise YAZIKLAR OLSUN....Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek.
Konu Dijitalci tarafından (03-11-2013 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.
buraya yazı yazanların kaçı acaba istanbulda yaşayıp trafik çilesini çekiyorda marmarayı duyunca bir ohh be dedi acaba kaçı koskoca hızmet marmarayı bozulsada hükümete laf soksak moduna getirmişsiniz
bazı eziklede facebookta salakça fotoşoplarla ucret ve kmler yazmıs
ufacık beyniyle akıl etmıs fotoshopla hükümet dusurecek !
sizi okutmak ıcın maaslarını veren ana babaya yazık
ak parti yani tayyip erdoğan... boğazın 60 metre derinine bırakın ray döşemeyi marsa tren seferleri başlatsa bile başta kemal kılıçtaroğlu olmak üzere bu ülkedeki onun temsil ettiği zihniyetin temsilcilerini memnun edemiyeceği bu marmaray olayından sonra gayet net ve açık bir şekilde görülmüştür....11 yıllık bir iktidarın hiçmi chp ve onun şakşakçılarının beyinisini taktirini teşekkürünü alabileceği bir icrati olmadı,bu iktidara hiç olmassa dünya genelinde ses getiren bu proje için bir teşekkür et...bune kin bu ne nefret yaa...adamın anasına küfür edersiniz adamın karısına küfür edersiniz,adamı vapurlardan inen karıları rotgenlemekle suçlarsınız,gezide ottü'de insanları kışkırtıp birer dhkpc militanı gibi terör estirirsiniz,her türlü rezaletin edepsizliğin altına imzanızı çakarsınız sonrada hiç utanmadan sıkılmadan hükümeti ve tayyibi ülkenin huzuru ve asayişini bozmakla suçlarsınız....bu tavır halkı aptal yerine salak yerine koymaktır,bu insanları gerizekalı yerine koymaktır....ben bir vatandaş olarak evet hükümetimi koruma MODUMA geçiyorum,aklım ve beynim beni bu moda geçmemi emrediyor sen neyin modundasın sevgili arkadaşım,senin modun versiyonu 1950'lerde kalmış onu enkısa zamanda resetlemeni tavsiye ederim....türkiye mimarlar mühendisler odası...türkiye tabibler birliği...kardeşim bunlar bir oda gibi deyil bir birlik gibi deyil siyasi parti gibi çalışıyorlar,ortalığı yakıp yıkan gezi olaylarındaki gruplardan biri bakıyorsun tmmo başkanı veya sözcüsü çıkıyor,bilmem nerede gösteri oluyor bakıyorsun altından kenarından veya yanından tbb çıkıyor...siz neden proje çizimlerinizle veya hastalarınızla uğraşmıyorsunuz,sizin ne işini var taksimde tandoğanda kardeşim,siz neden işinize gücünüze bakmıyorsunuz...sizler neden üçüncü köprüye üçüncü havalimanına kanal istanbula karşısınız...sizin haminiz sahipleriniz kim bunları sizin beyinlerinize kimler sokuyor,bu projelerin askıya alınması karşılığı sizin çıkarınız nedir....marmarayı tayyip yaptı diye sizler ölene kadar vapurlamı karşıya gip geleceksiniz...tayyibin imzasını attığı hiçbir projeyi kullanmıyacakmısınız...eger kullanacaksanız çıkıp adama bir teşekkür etmeyi neden gurur meselesi yapıyorsunuz....hadi tayyibi geçtim bu adama oy veren 22 milyon seçmenin seçtiği kişi nedeniylede insan bir saygı ifadesi kullanır.... önümüz seçim sonra yine seçim sonra yine seçim yani türkiye iki yıl içinde akıda karayıda görecek sürece giriyor...halka rahmen son sözü yine halk söyleyecek bundan kimsenin kuşkusu endişesi olmasın,halkı hıyar yerine koyanlar yine hayalkırıklığı yaşayacaklar....
CİMBOMLU
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri