Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: Günlük gazete okuyormusunuz? hangi gazeteler tercih sebebiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni bir gazeteyle tanıştım ilginç yazılar var aydınlık
    "Aydınlık" oldum olası ilginçtir.Köstebek misali yeraltında olanları bile gün ışığına çıkarır.Bu nedenle de tüm iktidar partilerinin her zaman boy hedefidir...Ömrü uzun olsun!..

Bizde gazete günlük tüketim malzemesidir.İstisnasız her gün alınır;Hürriyet Gazetesi.Ama ben Cabbari dost gibi elde gazete okumayı sevmem.Gözlük sorunları nedeniyle.İnternetten gazete okumayı severim:Zira puntoları istediğim gibi büyütebiliyorum.Okuduklarıma gelince:
    SÖZCÜ
    Radikal
    Hürriyet.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "Aydınlık" oldum olası ilginçtir.Köstebek misali yeraltında olanları bile gün ışığına çıkarır.Bu nedenle de tüm iktidar partilerinin her zaman boy hedefidir...Ömrü uzun olsun!..

Bizde gazete günlük tüketim malzemesidir.İstisnasız her gün alınır;Hürriyet Gazetesi.Ama ben Cabbari dost gibi elde gazete okumayı sevmem.Gözlük sorunları nedeniyle.İnternetten gazete okumayı severim:Zira puntoları istediğim gibi büyütebiliyorum.Okuduklarıma gelince:
    SÖZCÜ
    Radikal
    Hürriyet.
    gazetenin en büyük ***fi o elinde siyah karartı biraktıgı andır bid bende bir huy var gazete okurken önce baştan sona şöyle bir bakarım sonra tek tek okumaya başlarım gazete ***iflidir sebebi ise her kesime hitap eder gence ihtiyara çocuga fanatiğe siyasetçiye..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Askerdeyken çok gazete okurdum hatta magazin sayfalarını iş ilanlarını ne bilim baştan sona kadar okurdum bulduğum her gazateyi maksat zaman geçsin diye. Ama askerden geldim geleli doğru dürüst gazetenin yüzüne bakmışlığım yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

duzenlı olarak sabah zaman arasıra star akıt haberturk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YARKIN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    duzenlı olarak sabah zaman arasıra star akıt haberturk
    sabah artık eski gibi değil belli mbir kesme hitap ediyor ve hergün aynı konular cok can sıkıcı olamaya basladı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri