Hayirli ugurlu olsun yeni baskan tekrar aziz yildirim oldu 11. Kez secilmenin mutlulugunu yasiyor
Hayirli ugurlu olsun yeni baskan tekrar aziz yildirim oldu 11. Kez secilmenin mutlulugunu yasiyor
Hayırlı olsun diyelim. Fenerbahçe'ye çok şeyler katmış biri. Bundan sonra da iyi şeyler yapmaya devam edecektir.
Yalniz anlasmis gibi tum yoneticiler hepside 3 temmuzdan beridir soyle oldu boyle oldu diye aklanmaya calisiyorlar daha yargi devam ediyor mahkeme sureci isliyor
Bence hayırlı olmadı bu kişiler daha aklanmadı surec devam ediyor uefa halen bu işin peşinde keşke aydınlar olsaydı yeni bir sayfa için
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Bıktık hep aynı yüzleri görmekten ya ,keşke aydınlar olsaydı. Yeni bir sayfa açılsaydı güzel olurdu sanki.
DİGİTURK'u kapattırmayı düşünüyordum baktım Aziz Yıldırım tekrar başkan olmuş eeeeeee bizede kapattırmak düşer. 03,12,2013 Bye bye DİGİTURK.
Şimdi Aziz Yıldırım seçildi diye sevinenlere soruyorum UEFA dan bu yöneticilere 10 yıl yada sonsuza kadar men gelirse yada türk adaletinden işte o zaman ne olucak?
ne hayır gördük bu güne kadar ki ne göreceğiz bu adamdan hayırlısı diyelim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri