Şimdi Aziz Yıldırım seçildi diye sevinenlere soruyorum UEFA dan bu yöneticilere 10 yıl yada sonsuza kadar men gelirse yada türk adaletinden işte o zaman ne olucak?
ne hayır gördük bu güne kadar ki ne göreceğiz bu adamdan hayırlısı diyelim
Fenerbahçe için hiçte iyi olmadı bu tercih ne diyelim hayırlısı olur inşallah.
Mehmet ali aydınlar bu başkanlık seçiminde tribunlere oynadıgı için gözümden düştü acıkcası
Hayırlı olsun.
Aziz Yıldırımdan M.A.A'ya...
Konu Hilmi tarafından (04-11-2013 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
AZİZ YILDIRIMIN kendi getiripte üye yaptığı kişilerin oylarını alarak seçildiği bir ortam var yani 10 defa seçim olsun yine aziz yıldırım kazanır bu bir gerçektir ama ne acı olacakki bu işin sonu şimdi olduğu gibi ileriki günlerdede hem canım fenerime hemde aziz yıldırıma çok kötü günler yaşanacaktır hem adalet hemde sportif açıdan alınan kötü sonuçlar sonucu onu destekleyenlerde bu sefer yuhalıyacaktır bence aziz yıldırımın gitmesi açısından en büyük fırsattı bu seçim olayı ama aziz yıldırımında bir hıncı varki kendini haklamak oda çok zor saygılarımla
İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir
Bu aziz yildirim hem fenerbahceye hemde turk futbokuna zarar veriyor
Bugunku bazi sosyal medyada cemaat kaybetti aziz kazandi deniliyor her tasin altinda artik cemaat olgusunun cikmasini anlamiyorum
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Aziz başkan atmış atmış da birileride bak nedemiş Aziz başkana !
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampının son gününde yaptığı açıklamalarda Aziz Yıldırım’ın, ‘Fenerbank’ projesinin gerçekçi olmadığını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:
"Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmıyorum. Beş yüz milyon dolar borcun var, banka kuracaksın. Bunun için izin verecek kurumlar belli. Ayrıca sanki Çevre Bakanı elindeymiş, her izin elindeymiş gibi söz veriyor. ‘Şuraya şunu yapacağım, AVM yapacağım’demek doğru değil.”
Futbolcuların aldığı rakamlara da tepki gösteren Erdoğan, “Rakamlar çok uçuk. Basına yansıyan paralar var ama kayıtlarda bu yok. Bu terazi bu kadar sıkleti çekmez."
ya Aziz Amca !
şekipmosturoğlu Tomaları görünce şaşırmış !
Sıkıntısı olmayan bir genel kurul geçirdiklerini aktaran Mosturoğlu, "İlk gün genel kurul açıldığında dışarda TOMA'lar vardı. Buna inanamadık. Bizim tarihimiz boyunca bu tip genel kurullar yaşanmamış. Bizim öyle bir geleneğimiz yok. O açıdan baktığınızda çok iyi bir imtihan verdik, demokrasi adına kulüp için muhalefet adına başarılı olduk" diyerek sözlerini tamamladı.
Eğer Karşı taraf sukunetli olmasa idi eğer Aziz Başkan gibi Agrasif doğrumu yazdım olsa idi Genel kurul böyle olurmuydu acaba sayın mosturoğlu
Konu zekı62 tarafından (04-11-2013 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri