REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: türksat özelleşecekmi?...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 türksat özelleşecekmi?...

arkadaşlar...hükümet türksatı özelleştirecekmi merak ediyorum?...

arkadaşlar...televizyon üzerindeki yayınlarında sansür görmekten k.e.y.i.f. alıyormusunuz?...Avrupa birliğine üye olmaya yaklaştığını düşündüğüm ül.k.e.y.e sansür yakışmıyor...sigara,alkol,dehşet,küfür,gizli reklam ve cinsellik sansürü aşırıya kaçıyor...ülkemizde televizyon sansürü Avrupa birliğine girince sonlanırmı?...
    Konu muslum-baba tarafından (05-11-2013 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef sonlanmaz diye düşünüyorum, çünkü çok şey aşmış olmayan insanlar ülkemizi yönetiyor. değişebilmesi için önce kafaların içindeki değişmesi gerek, sigaraya duman yazıya herşeye sansür bıktırdılar valla. inanın gına geldi.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen öyle Aliharbiye üstad sansürler yüzünden filmlerinde tadı tuzu kalmadı artık..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tecavüz sahnesinde sansür yaptıramayan rtük nedense kemal sunal filmlerine sansüre bogmuş güçleri buna yetmiş yazıklar olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim anlamadığım DİGİTURK Film kanallarında özellikle MMX Stars ve MMX Speed kanallarında Er0tik sahnelerde sansür olmazken nedense sigara ve alkol sahnelerinde akıl almaz derecede sansür olmasıda beni rahatsız ediyor. Kadın filmde çırıl çıplak geziyor sansür yok ama eline sigara alınca sigara sansürleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim anlamadığım DİGİTURK Film kanallarında özellikle MMX Stars ve MMX Speed kanallarında Er0tik sahnelerde sansür olmazken nedense sigara ve alkol sahnelerinde akıl almaz derecede sansür olmasıda beni rahatsız ediyor. Kadın filmde çırıl çıplak geziyor sansür yok ama eline sigara alınca sigara sansürleniyor.
    Tam bir komedi.. Benim yeğenim ilk öğretim 3 sınıf öğrencisi bana soruyor film izlerken.Amca kadının elideki sigarayı niye öyle yapmışlarki .!!!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...hükümet değişince sansürün sonlanabileceğini düşünüyormusunuz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla hükümet ben olsam bütün anayasayı değiştirirdim, avrupada olmayan insan haklarını, ve insanları bilgilendirecek onları medeniyete taşıyacak herşeyi yapardım, ve gezegende işe yaramaz abese iştigal ne varsa yıkar başka bir şey dikerdim herhalde.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ah be Ali,senin de benim gibi niçin forumlara takıldığın belli oldu...Ne yaparsan yap bu yaşamda muhalif biri olmaktan kurtulamazsın...Boş ver,ne maymun oluruz,ne de "Üç maymunları"oynarız.Tanrıya şükür,bizim gibi düşünenler de az değil!...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri