REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atatürk Gerçekten Öldü...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Atatürk Gerçekten Öldü...

Gerçek yaşım 68.İlkokul 4.sınıftan beri her 10Kasımda bilinçli olarak hep varoldum.Bazan şiir okudum bazan da toplantılara konuşmacı olarak katıldım..10 Kasımlarda hep bir telaş yaşadım;çünkü o gün, yaşanan bir yılın muhasebesini tartışacaktık."Atatürk idealizmi için ne yapmıştık?Cumhuriyetimiz,demokratik düzenimiz,ulusal eğitim ve sağlık politikalarımız,dış politikamız ne kadar Yurtta Sulh,Cihanda Sulhöngörümüzle uyuşuyordu?..Çağdaş uygarlığın neresindeydik?Evet anma günü bir hesaplaşma günü olsa da ben yine de Atatürk'ün öldüğünü kavrayamazdım;Atatürk hem içimizde hem de yanıbaşımızdaydı.Üstelik "çağdaşlaşma" hedefimizde de yine Atatürk vardı..Ama kurduğu Cumhuriyetin adına verilen Devlet nişanlarında bu yıl ilk kez Atatürk resmi ve TC ibaresi kaldırılmış.Atatürk Gerçekten Ölmüş...Benim bu aşamada merakla beklediğim tek şey,etkili ve de yetkili devlet yöneticilerinin yarın anma törenlerinde ne söyleyecekleri!...:49::49::49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunları el birli ile oradan indiricez ve verilen tavizleri tekrardan geri alıcaz ihşallah..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rseltürk Nickli Üyeden Alıntı
    Ama kurduğu Cumhuriyetin adına verilen Devlet nişanlarında bu yıl ilk kez Atatürk resmi ve TC ibaresi kaldırılmış.Atatürk Gerçekten Ölmüş...

böyle düşünürseniz kurduğu partinin kendisinden sonraki lideri paralardan onun resmini kaldırmıştı. o zaman ne olmuş oluyor. mustafa kemali ilk öldüren chp oluyor. değil mi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Atamızı saygıyla anıyor ve özlüyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atam huzur içinde yat.bu rüzgar gelir geçer.ne türk süz tarih.ne atatürk süz cumhuriyet olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Durmak yok yola devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    böyle düşünürseniz kurduğu partinin kendisinden sonraki lideri paralardan onun resmini kaldırmıştı. o zaman ne olmuş oluyor. mustafa kemali ilk öldüren chp oluyor. değil mi...
    Öncelikle belirtmek isterimki TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU VE AYNI ZAMANDA DÜNYANIN GIPTA ETTİĞİ ama bizim KIYMETİNİ BİLEMEDİĞİMİZ BÜYÜK İNSAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ' ün AZİZ NAAŞI ÖNÜNDE SAYGI ve MİNNETLE EĞİLİYORUM.

TC.ibaresinden rahatsız olanları, andımızı kaldıran ZİHNİYETİ BURADA NEFRETLE KINIYORUM.

AYRICA BU VESİLE İLE TÜM ŞEHİTLRERİMİZİN AZİZ NAAŞLARI ÖNÜNDE SAYGI VE MİNNETLE EĞİLİYORUM.

Boşuna kıvranıp durmayın ne yaparsanız yapın asla bu MAVİ GÖZLÜ Devi bu ULUSA UNUTTURAMIYACAKSINIZ.....

NE MUTLU TÜRK ' ÜM DİYENE... NE MUTLU ATATÜRKÇÜ ' YÜM DİYEBİLENE.
    Konu Dijitalci tarafından (11-11-2013 Saat 03:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle belirtmek isterimki TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU VE AYNI ZAMANDA DÜNYANIN GIPTA ETTİĞİ ama bizim KIYMETİNİ BİLEMEDİĞİMİZ BÜYÜK İNSAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ' ün AZİZ NAAŞI ÖNÜNDE SAYGI ve MİNNETLE EĞİLİYORUM.

TC.ibaresinden rahatsız olanları, andımızı kaldıran ZİHNİYETİ BURADA NEFRETLE KINIYORUM.

AYRICA BU VESİLE İLE TÜM ŞEHİTLRERİMİZİN AZİZ NAAŞLARI ÖNÜNDE SAYGI VE MİNNETLE EĞİLİYORUM.

Boşuna kıvranıp durmayın ne yaparsanız yapın asla bu MAVİ GÖZLÜ Devi bu ULUSA UNUTTURAMIYACAKSINIZ.....

NE MUTLU TÜRK ' ÜM DİYENE... NE MUTLU ATATÜRKÇÜ ' YÜM DİYEBİLENE.
    dijitalci senin atatürkçülüğünü veya cumhuriyetçiliğini kimse test edip sorgulamıyor...fakat alıntısını yaptığın selvi arkadaşımızın güzel bir sorusuna cevap vereceğine topu taça atıp mavi gözlerden devlerden bahsediyorsun...bırak bu dedekorkut masallarınıda varsa bir bildiğin selvinin sorduğuna cevap ver....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapılan bunca kirliliği bir kaç yılda temizleyebileceklerine inanıyormusun, yapılan kirlilik 100 yılda temizlenmez, kaldıki kendi hesaplarına göre koydukları yasaları tek tek inceleyip geri almak o kadar kolay olmasa gerek, ama ana yasa kanunları gerçekten çok eski ve bir çok kanunun değişmesi söz konusu, eski yasalarla yönetilmek çok kötü, şimdiki hükümet kanunları sadece kendi açısından yaslaştırdı, yanii genel anlamda en iii şekilde kanunlar vatandaşlara yansımadı yansımayacak, hepimizin gördüğü gibi 10 ekim ulu önder ATATÜRK'ün ölüm yıldönümünü ellerinden gelse bizlere kutlatmayacaklardı. bir sürü kutlamada arbede yaşanmış, hepimize geçmiş olsun. TC yeni adı osmanlı imparatorluğu yada TÜRK islam devleti, keşke şu kimliklerdeki DİNİ yazısını çıkarsalar, ne bu ya,,, bana ne senin dininden, önemli olan insan olmak müslüman veya islam olmakla iş bitmiyor, eeee müslümansın islamsın ama insan değilsin, ne alladık. ahhh ahhh yazacak konuşacak o kadar şey varki...
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dijitalci senin atatürkçülüğünü veya cumhuriyetçiliğini kimse test edip sorgulamıyor...fakat alıntısını yaptığın selvi arkadaşımızın güzel bir sorusuna cevap vereceğine topu taça atıp mavi gözlerden devlerden bahsediyorsun...bırak bu dedekorkut masallarınıda varsa bir bildiğin selvinin sorduğuna cevap ver....
    Topu taca falan attığım yok öylesine GOLLER atıyorum ama siz AYAKTA UYUYORSUNUZ... Önce benim yazdıklarıma bir cevap verin bakalım....Parayla bu iş olmaz sen TC ibaresini kaldırıyormusun ARKADAŞ, sen ANDIMIZI kaldırıyormusun ARKADAŞ, DAĞDA pkk KÖPEKLERİ ile ÖPÜŞÜP KOKLAŞAN VEKİLLERİN DOKUNULMAZLIĞINI kaldıracağız deyip sonra o KÖPEKLERLE masaya oturuyormusun ARKADAŞ SİZ BANA BUNLARI BİR İZAH EDİN BAKALIM.! SİZ ve SİZİN gibilerin benim ATATÜRKÇÜLÜĞÜMÜ SORGULAMAYA GÜCÜNÜZ ASLA YETMEZ.!!Siz gidin önce PİSLİKLERİNİZİ TEMİZLEYİN. Benim TC ibaresinden RAHATSIZ OLANLARLA İŞİM OLAMAZ.! Ahlak bekçiliğine soyunmuş bir İKTİDAR ile işim olamaz hatta öyleki bu uğurda EN YAKIN DAVA ARKADAŞINI YALANCI ÇIKARAN DOSTUM DEDİĞİ KİŞİLERİ HARCAYAN BİR İKTİDAR İLE hiç işim olamaz.! Siz ANLADI BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.?

TC. VATANDAŞI.
    Konu Dijitalci tarafından (11-11-2013 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri