Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: türksat özelleþecekmi?...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 türksat özelleþecekmi?...

arkadaþlar...hükümet türksatý özelleþtirecekmi merak ediyorum?...

arkadaþlar...televizyon üzerindeki yayýnlarýnda sansür görmekten k.e.y.i.f. alýyormusunuz?...Avrupa birliðine üye olmaya yaklaþtýðýný düþündüðüm ül.k.e.y.e sansür yakýþmýyor...sigara,alkol,dehþet,küfür,gizli reklam ve cinsellik sansürü aþýrýya kaçýyor...ülkemizde televizyon sansürü Avrupa birliðine girince sonlanýrmý?...
    Konu muslum-baba tarafýndan (05-11-2013 Saat 18:02 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Malesef sonlanmaz diye düþünüyorum, çünkü çok þey aþmýþ olmayan insanlar ülkemizi yönetiyor. deðiþebilmesi için önce kafalarýn içindeki deðiþmesi gerek, sigaraya duman yazýya herþeye sansür býktýrdýlar valla. inanýn gýna geldi.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aynen öyle Aliharbiye üstad sansürler yüzünden filmlerinde tadý tuzu kalmadý artýk..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tecavüz sahnesinde sansür yaptýramayan rtük nedense kemal sunal filmlerine sansüre bogmuþ güçleri buna yetmiþ yazýklar olsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim anlamadýðým DÝGÝTURK Film kanallarýnda özellikle MMX Stars ve MMX Speed kanallarýnda Er0tik sahnelerde sansür olmazken nedense sigara ve alkol sahnelerinde akýl almaz derecede sansür olmasýda beni rahatsýz ediyor. Kadýn filmde çýrýl çýplak geziyor sansür yok ama eline sigara alýnca sigara sansürleniyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Benim anlamadýðým DÝGÝTURK Film kanallarýnda özellikle MMX Stars ve MMX Speed kanallarýnda Er0tik sahnelerde sansür olmazken nedense sigara ve alkol sahnelerinde akýl almaz derecede sansür olmasýda beni rahatsýz ediyor. Kadýn filmde çýrýl çýplak geziyor sansür yok ama eline sigara alýnca sigara sansürleniyor.
    Tam bir komedi.. Benim yeðenim ilk öðretim 3 sýnýf öðrencisi bana soruyor film izlerken.Amca kadýnýn elideki sigarayý niye öyle yapmýþlarki .!!!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar...hükümet deðiþince sansürün sonlanabileceðini düþünüyormusunuz....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla hükümet ben olsam bütün anayasayý deðiþtirirdim, avrupada olmayan insan haklarýný, ve insanlarý bilgilendirecek onlarý medeniyete taþýyacak herþeyi yapardým, ve gezegende iþe yaramaz abese iþtigal ne varsa yýkar baþka bir þey dikerdim herhalde.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ah be Ali,senin de benim gibi niçin forumlara takýldýðýn belli oldu...Ne yaparsan yap bu yaþamda muhalif biri olmaktan kurtulamazsýn...Boþ ver,ne maymun oluruz,ne de "Üç maymunlarý"oynarýz.Tanrýya þükür,bizim gibi düþünenler de az deðil!...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri