Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: sunny 1030 yardım lütfennn

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 1030 yardım lütfennn

selam arkadaşlar ben son yazılımı yukledim 3gün once akşam hortbirt kanalında gezerken şu ***w.. cözduğu kanal varmış sunny 1030dcı sky'ın ful x.. lerin yerine geçmiş herhalde herneyse tam ona gelmiştim kanalı cözdu olumlu yazısı cıktı ekranda ardından turksat ve hortbirin kanalları hep silin yeniden kanalları tarattım turksatta bazı kanalları almadığı için elle girmek istedim frekansı sembolu yazıyorum ok diyorum hata diye yazı çıkıyor ekrana başka var olan kanallar dan deyişiklik yapıyorum kabul ediyor ama eklemeyi kabul etmiyor ne ve deyişiklik yaptığım kanallarda no/av hatası veriyor 10dk sonra yardımcı olursanız sevinirim

bunu gecelerde yazdığımdı bazı arkadaşların tarifi üzerine işe yaramayan kanalları sıldım ekleme yaptı fakat kanal sayısı83 geldiyinde yine ekleme yapamıyorum daha once boyle sorun yoktu yazılımlardamı kanallar sayılarına lımıt koyuyorlar anlamadım yardımcı lursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazının tp listesinde kullanılmayan tp leri siliniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ordan siliyorum zaten ordaki kanal sayısı sılmeden 83 siliyorum ekeleme yapıyorum 83 gelince hata uyarısı veriyor ekleme yapmıyor 83den fazla kanal ekleyemiyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resetleyin tekrar silin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri