REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: yeni cihaz tavsiyeniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yeni cihaz tavsiyeniz

arkadaşlar iptv için alabileceğim cihaz tavsiyeniz nedir. dreambox 800hd düşünüyorum ama görüşlerede açığım. teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı _azazil_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar iptv için alabileceğim cihaz tavsiyeniz nedir. dreambox 800hd düşünüyorum ama görüşlerede açığım. teşekkürler
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next maçına nextpandora next 18500t plus f
    ul hd

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı _azazil_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam
    artık ıthalatcılar 800hd getırmıyorlar

atlanta smart g4 androıd sistemı ,teknık destegi,malzeme kalitesi ,donanımı , hızı ile

önümuzdekı 5 seneye damgasını vuracak cihazdır .

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba Arkadaşlar benimde tavsiyelerinize ihtiyacım var Next Machina HD ile Redline TS7500 arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? redline TS7500 fiyat olarak ucuz ve uydudan şifre güncellemede yapabiliyor, Next Machina ise bu özelliği taşımıyor fiyatı daha pahalı ancak onunda artıları var, ancak forumlarda her iki cihaz içinde olumsuz yazılar okudum ve çelişki içinde kaldım bunlardan birisimi yada bu fiyat aralığında daha iyisi varmı?
    Hepinize ***ifli seyirler ve saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı billyone Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba Arkadaşlar benimde tavsiyelerinize ihtiyacım var Next Machina HD ile Redline TS7500 arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? redline TS7500 fiyat olarak ucuz ve uydudan şifre güncellemede yapabiliyor, Next Machina ise bu özelliği taşımıyor fiyatı daha pahalı ancak onunda artıları var, ancak forumlarda her iki cihaz içinde olumsuz yazılar okudum ve çelişki içinde kaldım bunlardan birisimi yada bu fiyat aralığında daha iyisi varmı?
    Hepinize ***ifli seyirler ve saygılar.

Benim fikrimi soracak olursan Next Machina derim.Yazılım desteği çok hızlı ayrıca donanım ve teknik olarakta süper bir cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim fikrimi soracak olursan Next Machina derim.Yazılım desteği çok hızlı ayrıca donanım ve teknik olarakta süper bir cihaz
    Sn Baldemir arkadaşım tavsiyeniz için teşekkür ederim.
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline ts300 al pişman olmazsın yeni sistem eski sistem şifreli şifresiz tüm iptv leri açar
    ve sorun yaratmaz online galerileride cabası birsürü uygulama bulunmaktadır 2 yıllık
    z share 1 yıllık free ip tv kanalları var süren iz bittiği zaman cihazı tigere
    dönüştürün 2 yıl z share ve 1 yıllık özel ip tv tekrar aktif oluyor tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster 1050 hd kullanıyorum. web tv de ıp tv mükemmel sorunsuz çalışıyor. Görüntü kaliteside çok güzel.
    PHİLİPS 40PFL6606K--NEXT MACHİNA 3D GRİ KASA

UYDULAR: 46e-42e-39e-23e-19e-16e-13e-9e-7e-4.8e---1.0w-30w

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri