Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TV8 Kanalı Hakkında Gelişmeler Haberler Ve Son Yorumlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping ı Twitter hesabından yaptı.

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu hizla giderse ul***i satin alacak adam
    evet usta ;Flaş!..Flaş!.. Resmen aldı!

Acun Ilıcalı @acunilicali
    Ilıcalı açıklamayı Twitter hesabından yaptı.
    TV8 konusunda Sayın Mehmet Nazif Günal ile anlaştık. Satın alma süreci başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayirli olsun.Allah utandirmasin.Insallah cok daha islere imza atar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paranın gücü herşeyi yapar bendede para olsa bende istediğim herşeyi yapabilirdim, ama umuyorumki ülkemizde hem belgesel kanalı olur hemde kültür kanalı olur bunlar büyük eksiklik bence.
    Dost para güçlü bir araçtır.Ama her şeyi alabilmesi için arkanda "Başbakan" gibi bir de dayı olması gerekir.Yoksa her gelen telefonla medya organı satılmaz.ATv,Star Tv,Sabah,Milliyet hep böyle telefonlarla el değiştirdi...Eh bizde "hayırlı olsun" diyelim!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adama bak nerden nereye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Acun -TV8__TELEGOL

programın sezon sonuna kadar devam etmesine ve sonrasında da yayından kaldırılmasına karar verildiği öğrenildi.

AZiz 'e laf söyletmez Fbbli

---ılıcalı kaldırırsa alacalı trasfer eder. telegole birşey olmaz.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adama bak be.Muhabirlikten kanal patronluğuna.İzlediğim bir program değildi zaten pek üzülmedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALO NAZİF KANALI ACUN'A SAT!
    Yılın televizyon satışındaki bir özel detayı daha sizlerle paylaşalım. Mehmet Nazif Günal, TV8'i Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen telefonla satma kararı aldı. Erdoğan'ın Günal'ı arayarak kanalı Acun'a vermesi için telkinde bulunduğunu öğrendik.
    Arabulucuda avantasını şimdiden almıştır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı unalarman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALO NAZİF KANALI ACUN'A SAT!
    Yılın televizyon satışındaki bir özel detayı daha sizlerle paylaşalım. Mehmet Nazif Günal, TV8'i Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen telefonla satma kararı aldı. Erdoğan'ın Günal'ı arayarak kanalı Acun'a vermesi için telkinde bulunduğunu öğrendik.
    Arabulucuda avantasını şimdiden almıştır.
    Bizde adettir:Böyle şatışlarda "aracı" da "satıcı" da payını fazlasıyla alır.Sayın Nazif Günal'ın falanca yerde yapılacak marina ya da liman yapım ihalesini kazandığını duyarsanız sakın şaşırmayın.Böylesine büyük ölçekli ihaleye katılanlar çok oldumu,gaipten gelen bir telefonla inşaat firmaları birer birer ihaleden çekiliverirler.Zavallı Nazif Beyde bu işi üstlenmek zorunda kalır.Ee giden malın bir yerden çıkması gerekir ki,bu da AKP nin değişmeyen adaletidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acun Ilıcalı'nın tv8'i satın almasının ardından kanalda yeniden yapılanma süreci başladı. İlk olarak kanalın 40 kişilik haber merkezi kapatıldı. tv8 Haber Genel Yayın Yönetmeni Gürcan Çilesiz de veda yazısını yayınladı.

Değerli arkadaşlarım,

14 yılım geçti tv8 çatısı altında. Kızım Zeynep’in doğduğu gün nöbetteydim. tv8’i büyütme sevdasına Zeynep’imin zamanını çaldım yıllarca… Yaşıtları babalarıyla Pazar ***fi yaparken, o evde annesiyle yalnızdı. Gece yarılarına kadar gözü kapıda beni bekledi evcilik oynamak için. Çoğu zaman okuduğum masalın sonunu duyamadan uykuya yenik düştü.

Siz de aynı fedakârlıkla çalıştınız benimle… Zor ama güzel günler geçirdik. Bayrağı yere düşürmemek için insanüstü mesai harcadık. Rüzgara karşı eğilmeden dik durmaya çalıştık. Rehberimiz evrensel gazetecilik ilkeleri ve vicdanımızın sesi oldu daima.

Mütevazı olmanıza gerek yok. tv8’den bugün “temiz kanal” diye söz ediliyorsa en büyük payın Haber Merkezi’ne ait olduğunu unutmayın.

Birlikte yürüdüğümüz zorlu yolculukta artık sona geldik.

tv8 el değiştiriyor. Türkiye’nin medya tarihine geçecek el değiştirme sürecine girmeyeceğim. tv8 vakası ileride mutlaka ayrıntılı bir şekilde irdelenecek.

Sizlerle çalışma imkânı bulduğum için gururluyum.

Yeni dönemde çok daha iyi yerlerde olacağınıza gönülden inanıyorum.

Hepinizi en içten sevgilerimle kucaklıyorum.

Gürcan ÇİLESİZ
    Haber Genel Yayın Yönetmeni

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri