Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: DÝGÝTURK'ten Çok Uygun Bir Kampanya.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart DÝGÝTURK'ten Çok Uygun Bir Kampanya.

Fiyatlar

Giriþ Paketi+ Belgesel+Çocuk+Sporsever Paketi’ne ayda 20,99 TL’ye,
    Giriþ Paketi+5 ***if Paketi’ne ayda 24,99 TL’ye üye olabilirsiniz.
    Üstelik her 2 teklif için de;
    Anadolu Taraftar Paketi 24 ay boyunca HEDÝYE!
    Ýlk Ay Derbisiz Lig Tv Hediye!

Kurulum

Bu hizmet dahilinde, 24 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir. Kurulum ücretsiz. Aktivasyon bedeli 30 TL’dir.
    Eðer binada Digiturk merkezi sistemi var ise çanak anten kurulmaz, bina sistemine baðlantý yapýlýr. Ücretsiz kurulum hizmetine 20m kablo dahildir, belediye merkezi dýþýndaki kurulumlar için yol bedeli yetkili teknik servisimizce kurulum sýrasýnda alýnýr

Uydu Alýcýsý

Uydu alýcý, üyelik süresi boyunca kullanýma verilmektedir. Digiturk HD uydu alýcýsý, üyeliðiniz boyunca, Digiturk garantisi altýndadýr, arýzalanmasý durumunda çalýsan bir uydu alýcý ile deðiþtirilir.

Detaylar

Bu hizmetten faydalanmak için 24 ay taahhüt ile Giriþ Paketi üzerine belirtilen (Belgesel+Çocuk+Sporsever Paketi) 3 ***if Paketi’ne veya tüm ***if paketlerine üye olunmasý gerekmektedir. HD servis üyesi olmanýz durumunda, 4 TL HD servis ücreti 24 ay boyunca kampanya fiyatlarýna ek olarak faturanýza yansýtýlacaktýr. Bu durumda paketlerinizde bulunan tüm HD kanallarý izleyebilirsiniz.

Paketiniz dýþýndaki kanallarý, Müsteri Hizmetlerini arayarak (212 473 73 73) üyeliðinize ekletebilirsiniz.
    Bu hizmet sadece 31 Aralýk 2013 tarihine kadar geçerlidir.

Sýkça Sorulan Sorular

Kurulum için ücret ödeyecek miyim?
    -Bu hizmet için 24 ay paket taahhütü verilmesi durumunda kurulum ücreti ödenmemektedir, 30 TL aktivasyon bedeli üyeye aittir.

Taahütüm bozulursa ne öderim?
    - Ýzlediginiz aylara ait aldýðýnýz indirimler ve kurulum bedeli tarafýnýza faturalanýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aman aman sakýnnnn !

en iyisi þudur :46:
    hiçbir þekilde iletiþime geçmeden--- olan fiyatý --- olarak deðiþtirirler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aman aman sakýnnnn !

en iyisi þudur :46:
    hiçbir þekilde iletiþime geçmeden--- olan fiyatý --- olarak deðiþtirirler

Tahahütlü fiyatlarda hiç bir þekilde fiyat artýrma yapamazlar. Misal ben 7 yýldýr DÝGÝTURK kullanýyorum. Ýlk üyeliði kapattým 2 sene önce yeni üyelik aldým ve bana Süper Lig maçlarýn tamamýný 37 tl den açtýlar ve 2 yýldýrda 37 tl ödüyorum. Önümüzdeki ayýn 3 ünde DÝGÝTURK ile sözleþmem doluyor. Ben 7 yýldýr maç izlemekten býktýðým için artýk iptal etmeyi düþünüyordum ama babam SÝVASSPOR maçlarýný izlediðinden dolayý tahahütsüz olarak Nisan 2014 e kadar Anadolu taraftar paketini açtýrdým. Benim tahahütsüz olarak açtýrdýðým pakete DÝGÝTURK zam yaptýðý taktirde banada yansýyacak bu durum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þikeli ligin maçlarýný ayda 25 kuruþ yapsalar da alýp izlemem..!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri