Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atatürk Gerçekten Öldü...

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle belirtmek isterimki TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU VE AYNI ZAMANDA DÜNYANIN GIPTA ETTİĞİ ama bizim KIYMETİNİ BİLEMEDİĞİMİZ BÜYÜK İNSAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ' ün AZİZ NAAŞI ÖNÜNDE SAYGI ve MİNNETLE EĞİLİYORUM.

TC.ibaresinden rahatsız olanları, andımızı kaldıran ZİHNİYETİ BURADA NEFRETLE KINIYORUM.

AYRICA BU VESİLE İLE TÜM ŞEHİTLRERİMİZİN AZİZ NAAŞLARI ÖNÜNDE SAYGI VE MİNNETLE EĞİLİYORUM.

Boşuna kıvranıp durmayın ne yaparsanız yapın asla bu MAVİ GÖZLÜ Devi bu ULUSA UNUTTURAMIYACAKSINIZ.....

NE MUTLU TÜRK ' ÜM DİYENE... NE MUTLU ATATÜRKÇÜ ' YÜM DİYEBİLENE.

benim kıvrandığım filan yok. bunu nerden çıkardın.ben arkadaşın yorumuna bir cevap olarak yazdım. senin cevap ise ; söyleyeceği hiç birşeyi olmayan birisinin sözü gibi geldi bana. müslüman türk milletine ve ül***e hiçbir şey veremeyen ve bu kafa ile veremeyecek olan, başkalarının da bu vatana kazandırdıkları karşısında ciğere pis diyen bir kedinin verdiği cevaba benziyor.yanılıyor muyum.

bu arada beni de akpli zannederek akplilerle aynı kefeye koymayın. ben akp li değilim ve hiçbir zaman da olmadım.

selam ve saygılar.
    Konu selvi64 tarafından (11-11-2013 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri