Yazdıklarınızdan ne kadar kültürlü ileri görüşlü medeni bir insan olduğunuz malum. Ne anlatmaya çalışıyorsunuz, ben sizin dininizle dilinizle ilgili her hangi bir şey yazmadım, sanırım, okuduklarınızı yanlış anlama ve yorumlama gibi bir durumunuz söz konusu, Aslında benim size cevap yazmam, tamamen abese iştigal bir durum söz konusu, ben size dininizden veya dilinizden vazgeçin veya değiştirin demedim, ama malesef şu anda ülkemizi mö 100 milyarlarca, eski kafaya sahip olan yönetim, yönetmeye çalışıyor. kimi rahat bıraktılar herkese karışıyorlar, ister ateist ol ister dinci ol, beni ilgilendirmez, benim taşyacağım kimlik kartında islam yazılmasın istemiyorum, etiket benim için önemli değil, isteyen istediyi gibi yazdırsın, benim kim ve ne olduğumu sen beyan edemesin, bu zihniyetle yönetilecek ül***e acırım, neyse bana cevap yazarsanız size reply yapmıyacam bilginiz olsun. ama öncelikle kişisel olarak değil genel olarak ülkemiz ve ülkemizin insanını düşünüp kültürlü bir toplum elde etmemiz gerekliliğine inanıyorum, bu hepimizin ve ülkemizin geleceyi için en iii şey, ve onu yapmalıyız diye düşünüyorum.

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri