Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Atatürk Gerçekten Öldü...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Atatürk Gerçekten Öldü...

Gerçek yaþým 68.Ýlkokul 4.sýnýftan beri her 10Kasýmda bilinçli olarak hep varoldum.Bazan þiir okudum bazan da toplantýlara konuþmacý olarak katýldým..10 Kasýmlarda hep bir telaþ yaþadým;çünkü o gün, yaþanan bir yýlýn muhasebesini tartýþacaktýk."Atatürk idealizmi için ne yapmýþtýk?Cumhuriyetimiz,demokratik düzenimiz,ulusal eðitim ve saðlýk politikalarýmýz,dýþ politikamýz ne kadar Yurtta Sulh,Cihanda Sulhöngörümüzle uyuþuyordu?..Çaðdaþ uygarlýðýn neresindeydik?Evet anma günü bir hesaplaþma günü olsa da ben yine de Atatürk'ün öldüðünü kavrayamazdým;Atatürk hem içimizde hem de yanýbaþýmýzdaydý.Üstelik "çaðdaþlaþma" hedefimizde de yine Atatürk vardý..Ama kurduðu Cumhuriyetin adýna verilen Devlet niþanlarýnda bu yýl ilk kez Atatürk resmi ve TC ibaresi kaldýrýlmýþ.Atatürk Gerçekten Ölmüþ...Benim bu aþamada merakla beklediðim tek þey,etkili ve de yetkili devlet yöneticilerinin yarýn anma törenlerinde ne söyleyecekleri!...:49::49::49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunlarý el birli ile oradan indiricez ve verilen tavizleri tekrardan geri alýcaz ihþallah..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rseltürk Nickli Üyeden Alýntý
    Ama kurduðu Cumhuriyetin adýna verilen Devlet niþanlarýnda bu yýl ilk kez Atatürk resmi ve TC ibaresi kaldýrýlmýþ.Atatürk Gerçekten Ölmüþ...

böyle düþünürseniz kurduðu partinin kendisinden sonraki lideri paralardan onun resmini kaldýrmýþtý. o zaman ne olmuþ oluyor. mustafa kemali ilk öldüren chp oluyor. deðil mi...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Atamýzý saygýyla anýyor ve özlüyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

atam huzur içinde yat.bu rüzgar gelir geçer.ne türk süz tarih.ne atatürk süz cumhuriyet olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Durmak yok yola devam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selvi64 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    böyle düþünürseniz kurduðu partinin kendisinden sonraki lideri paralardan onun resmini kaldýrmýþtý. o zaman ne olmuþ oluyor. mustafa kemali ilk öldüren chp oluyor. deðil mi...
    Öncelikle belirtmek isterimki TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝNÝN KURUCUSU VE AYNI ZAMANDA DÜNYANIN GIPTA ETTÝÐÝ ama bizim KIYMETÝNÝ BÝLEMEDÝÐÝMÝZ BÜYÜK ÝNSAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ' ün AZÝZ NAAÞI ÖNÜNDE SAYGI ve MÝNNETLE EÐÝLÝYORUM.

TC.ibaresinden rahatsýz olanlarý, andýmýzý kaldýran ZÝHNÝYETÝ BURADA NEFRETLE KINIYORUM.

AYRICA BU VESÝLE ÝLE TÜM ÞEHÝTLRERÝMÝZÝN AZÝZ NAAÞLARI ÖNÜNDE SAYGI VE MÝNNETLE EÐÝLÝYORUM.

Boþuna kývranýp durmayýn ne yaparsanýz yapýn asla bu MAVÝ GÖZLÜ Devi bu ULUSA UNUTTURAMIYACAKSINIZ.....

NE MUTLU TÜRK ' ÜM DÝYENE... NE MUTLU ATATÜRKÇÜ ' YÜM DÝYEBÝLENE.
    Konu Dijitalci tarafýndan (11-11-2013 Saat 03:24 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Dijitalci Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Öncelikle belirtmek isterimki TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝNÝN KURUCUSU VE AYNI ZAMANDA DÜNYANIN GIPTA ETTÝÐÝ ama bizim KIYMETÝNÝ BÝLEMEDÝÐÝMÝZ BÜYÜK ÝNSAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ' ün AZÝZ NAAÞI ÖNÜNDE SAYGI ve MÝNNETLE EÐÝLÝYORUM.

TC.ibaresinden rahatsýz olanlarý, andýmýzý kaldýran ZÝHNÝYETÝ BURADA NEFRETLE KINIYORUM.

AYRICA BU VESÝLE ÝLE TÜM ÞEHÝTLRERÝMÝZÝN AZÝZ NAAÞLARI ÖNÜNDE SAYGI VE MÝNNETLE EÐÝLÝYORUM.

Boþuna kývranýp durmayýn ne yaparsanýz yapýn asla bu MAVÝ GÖZLÜ Devi bu ULUSA UNUTTURAMIYACAKSINIZ.....

NE MUTLU TÜRK ' ÜM DÝYENE... NE MUTLU ATATÜRKÇÜ ' YÜM DÝYEBÝLENE.
    dijitalci senin atatürkçülüðünü veya cumhuriyetçiliðini kimse test edip sorgulamýyor...fakat alýntýsýný yaptýðýn selvi arkadaþýmýzýn güzel bir sorusuna cevap vereceðine topu taça atýp mavi gözlerden devlerden bahsediyorsun...býrak bu dedekorkut masallarýnýda varsa bir bildiðin selvinin sorduðuna cevap ver....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yapýlan bunca kirliliði bir kaç yýlda temizleyebileceklerine inanýyormusun, yapýlan kirlilik 100 yýlda temizlenmez, kaldýki kendi hesaplarýna göre koyduklarý yasalarý tek tek inceleyip geri almak o kadar kolay olmasa gerek, ama ana yasa kanunlarý gerçekten çok eski ve bir çok kanunun deðiþmesi söz konusu, eski yasalarla yönetilmek çok kötü, þimdiki hükümet kanunlarý sadece kendi açýsýndan yaslaþtýrdý, yanii genel anlamda en iii þekilde kanunlar vatandaþlara yansýmadý yansýmayacak, hepimizin gördüðü gibi 10 ekim ulu önder ATATÜRK'ün ölüm yýldönümünü ellerinden gelse bizlere kutlatmayacaklardý. bir sürü kutlamada arbede yaþanmýþ, hepimize geçmiþ olsun. TC yeni adý osmanlý imparatorluðu yada TÜRK islam devleti, keþke þu kimliklerdeki DÝNÝ yazýsýný çýkarsalar, ne bu ya,,, bana ne senin dininden, önemli olan insan olmak müslüman veya islam olmakla iþ bitmiyor, eeee müslümansýn islamsýn ama insan deðilsin, ne alladýk. ahhh ahhh yazacak konuþacak o kadar þey varki...
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dijitalci senin atatürkçülüðünü veya cumhuriyetçiliðini kimse test edip sorgulamýyor...fakat alýntýsýný yaptýðýn selvi arkadaþýmýzýn güzel bir sorusuna cevap vereceðine topu taça atýp mavi gözlerden devlerden bahsediyorsun...býrak bu dedekorkut masallarýnýda varsa bir bildiðin selvinin sorduðuna cevap ver....
    Topu taca falan attýðým yok öylesine GOLLER atýyorum ama siz AYAKTA UYUYORSUNUZ... Önce benim yazdýklarýma bir cevap verin bakalým....Parayla bu iþ olmaz sen TC ibaresini kaldýrýyormusun ARKADAÞ, sen ANDIMIZI kaldýrýyormusun ARKADAÞ, DAÐDA pkk KÖPEKLERÝ ile ÖPÜÞÜP KOKLAÞAN VEKÝLLERÝN DOKUNULMAZLIÐINI kaldýracaðýz deyip sonra o KÖPEKLERLE masaya oturuyormusun ARKADAÞ SÝZ BANA BUNLARI BÝR ÝZAH EDÝN BAKALIM.! SÝZ ve SÝZÝN gibilerin benim ATATÜRKÇÜLÜÐÜMÜ SORGULAMAYA GÜCÜNÜZ ASLA YETMEZ.!!Siz gidin önce PÝSLÝKLERÝNÝZÝ TEMÝZLEYÝN. Benim TC ibaresinden RAHATSIZ OLANLARLA ÝÞÝM OLAMAZ.! Ahlak bekçiliðine soyunmuþ bir ÝKTÝDAR ile iþim olamaz hatta öyleki bu uðurda EN YAKIN DAVA ARKADAÞINI YALANCI ÇIKARAN DOSTUM DEDÝÐÝ KÝÞÝLERÝ HARCAYAN BÝR ÝKTÝDAR ÝLE hiç iþim olamaz.! Siz ANLADI BENÝM NE DEMEK ÝSTEDÝÐÝMÝ.?

TC. VATANDAÞI.
    Konu Dijitalci tarafýndan (11-11-2013 Saat 14:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri