REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 40400 fta çok acil yardım edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aşağıdaki orjinal yazılımı içindeki yükleme progaramı ile yükle. birde cihazı yükleme işlemi bittikten sonra fişini hemen çekme biraz bekle ondan sonra türksat uysunu tarattırmayı dene.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Volkan tarafından (16-11-2006 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı geredeliibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sinyal yok diyor ama kanal listesi gözüküyor kanallar açılmıyor ne yapmalıyım eski yazılımınıda yükledim yeniside ama olmadı:crashs:
    cihazı fabrika ayarlarına geri dönün ve cihazınıza güncel kanal listesi yükleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam hocam olmadı sorun devam ediyor bende 01,11,2006 kanal listesi var sinyal yok kanal isimleri var yazılım la alakalı bir durum olabilirmi yani bir yardım et hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı geredeliibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam hocam olmadı sorun devam ediyor bende 01,11,2006 kanal listesi var sinyal yok kanal isimleri var yazılım la alakalı bir durum olabilirmi yani bir yardım et hocam
    arkadaşım burda ertexs hoca var ama yinede sorayım yukarıda vermiş olduğum orjinal yazılımı denedinmi bak o orjinal yazılım onu at ondan sonra kanal listesini bir at.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum attım ama olmadı kanal listesinde bir sorun olabilirmi

6. 16-11-2006, 23:54

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam onada baktım bir cihaz var o çalışıyor rahatsız ediyorum ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki arkadaşım menüye gir ordan uydu ayarlarına gir uydu ayarlarında lnb gücünü kapatıp aç ondan sonra lnb tipini değiştir ama son olarak yine üniversal yap bi dene birde manule olarak eas prom üzerinden tarattırmayı dene .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam birde onu deneyelim ama zannetmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok sagol dostum olmadı herhalde cihaz patladı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadar önerilen şeylere rağmen çözülmedi ise. artık donanımsal. cihazda problem var

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri