Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Fenerli Alex Beþiktaþ'ý Süpürecek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Fenerli Alex Beþiktaþ'ý Süpürecek

Alman spor dergisi Kicker Fenerbahçeli Alex ile Beþiktaþ'ýn hocasý Tigana ile röportaj yaptý. Alex, çok iddialý konuþtu: Beþiktaþ'ý süpüreceðim!
    Beþiktaþ Teknik Direktörü Jean Tigana, Beþiktaþ'ýn durumunun, medyada abartýldýðý kadar kötü olmadýðýný söyledi.
    Alman spor dergisi Kicker'in haberinde, Fenerbahçeli Alex'in ise Beþiktaþ'ý yeneceklerinden emin olduðunu ve ''Beþiktaþ'ý silip süpüreceðiz'' þeklinde konuþtuðu ifade edildi.
    Tigana ise Alman spor dergisi Kicker'e verdiði röportajýnda, ''Hala rahat uyuyabiliyorum. Durumumuz medyada abartýldýðý kadar kötü deðil'' dedi.
    Taraftarýn kendisini istifaya çaðýrmasý konusunda ne düþündüðü þeklindeki bir soruya karþýlýk da Tigana, ''Bununla ilgilenmiyorum, çünkü böyle durumlar futbolda doðaldýr. Tabii ki beni ýslýklamalarý hoþ deðil, ancak profesyonel futbolda bu böyle. Herkesin bir günah keçisine ihtiyacý vardýr. Taraftarlarýn öfkesi de anlaþýlýr bir durum, takýmlarýnýn sürekli kazanmasýný istiyorlar, hem de hayranlýk uyandýran böyle açýk bir futbolla'' þeklinde konuþtu.
    Aslýnda çok iyi futbol oynadýklarýný, ancak gol þanslarýný deðerlendiremediklerini, bunun da sinirleri yýprattýðýný ifade eden Tigana, yeni oyuncularýn takýma alýþmasýndan sonra büyük baþarýlar elde edeceklerinden þüphe duymadýðýný sözlerine ekledi.
    Fenerbahçe ile yapacaklarý karþýlaþmayý büyük heyecanla beklediðini kaydeden Tigana, ''Bir zaferle tüm bizi eleþtirenleri susturabiliriz. Fenerbahçe maçýnda favori olarak gösterilmiyoruz, ancak büyük bir sürpriz yapacaðýz'' diye konuþtu.
    Tigana, yerine baþkasýnýn getirilmesi konusunda Beþiktaþ kulübünün görüþmeler yaptýðý þeklindeki haberler ile ilgili olarak da ''Ben kulüp baþkaný Yýldýrým Demirören ile kýsa bir süre önce konuþtum. Kendisi bana bunlarýn sadece medyanýn uydurmalarý olduðu konusunda güvence verdi. Yönetim kurulunun desteðine sahibim, bu nedenle bu söylentiler hakkýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alex bence turkiyede en iyi futbolu oynayan yabancılardan biri.Yapar derse yapar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

En az 2 bekliyoruz Alex'ten...Vakit Beşiktaşı yenme vaktidir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri